CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Territori

Territori

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

  1. .
    30/05/2023
    Les actuacions tindran lloc entre aquest dimecres 31 de maig i el dijous 1 de juny. L’av. de la Mare de Déu de Montserrat quedarà tallada al trànsit en el tram comprès entre els carrers dels Pins i del Pedró. Els mateixos dies, el passatge d’Amgala també estarà tallat als vianants.
    Arxivat a: Ajuntament, Territori, Via pública
  2. .
    26/05/2023
    Les actuacions tindran lloc entre el dilluns 29 i el dimarts 30 de maig. No es preveu cap tall de circulació però pot haver afectacions puntuals en el trànsit i l’aparcament de vehicles en alguns trams.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  3. Zona del Mirador del Vallès (al final del carrer Pompeu Fabra)
    08/05/2023
    S’està obrint una franja perimetral de protecció de 25 metres entre els boscos i el nucli urbà i les urbanitzacions. Els treballs inclouen la tala d’arbres per aconseguir la densitat adequada (150 arbres/ha; el que suposa uns 8 m entre els arbres que queden). També es desbrossen les herbes i es treu el sotabosc.
    Arxivat a: Ajuntament, Medi Ambient, Territori, Prevenció d'incendis
  4. L'alcalde, José A. Montero, la gerent de Can Sala, Roser Giribets i la regidora de Promoció del municipi, Mercè Jiménez
    05/05/2023
    Aquesta setmana Can Sala ha rebut físicament el distintiu Biosphere que certifica la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics que es presten a l’establiment.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció Econòmica, Territori
  5. Cartell de l'activitat.
    21/04/2023
    Del 22 al 29 d’abril, les deixalleries es tornaran a convertir en punts de reutilització perquè les persones usuàries s’enduguin llibres usats en bon estat i allarguin la seva vida útil.
    Arxivat a: Territori
  6. .
    18/04/2023
    Continua prohibit regar els jardins tant públics com privats amb sistemes d’aspersió o difusió amb aigua de xarxa. Tampoc es poden omplir o reomplir piscines buides ni sense recirculació d’aigua.
    Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Territori, Via pública
  7. Passatge de Vallromanes
    14/04/2023
    L’empresa pública GIACSA posarà en marxa el dilluns 17 les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable al passatge de Vallromanes i un tram del carrer de Rafael Alberti. Els treballs tenen una durada prevista de quatre setmanes. Hi pot haver talls puntuals en el subministrament que GIACSA comunicarà amb antelació al veïnat afectat.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  8. Obres al carrer de les Hermanas de la Virgen Niña.
    12/04/2023
    Aquest dimecres han començat els treballs de remodelació del parterre i la vorera del carrer. S’hi construirà un mur i paviment, i també s’hi instal·larà una barana de seguretat. Les obres tenen una durada aproximada de quatre setmanes i produiran afectacions en l’aparcament.
    Arxivat a: Territori, Via pública
  9. Mercat setmanal de Montornès Centre.
    05/04/2023
    D'acord amb el que s'estableix a l'Ordenança reguladora del mercat setmanal de Montornès, el mercat d'aquest divendres dia 7 d’abril (Divendres Sant) se celebrarà el dijous 6.
    Arxivat a: Ajuntament, Territori
  10. Nova zona d'ombrejat a l'espai de jocs infantils de la plaça de Pau Picasso.
    03/04/2023
    Aquests dies s’estan instal·lant dues veles tensades sobre l’espai de jocs infantils que hi ha al centre de la plaça per possibilitar-ne l’ús durant els mesos de més calor. Es preveu que es torni a obrir l’espai a partir de demà.
    Arxivat a: Territori, Via pública
Anterior Pàgina 4 de 7 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona