CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Opcions

Notícies per data

  1. Els i les assistents al Ple de la Taula Vallès Oriental Avança.
    04/10/2022
    Montornès ha estat l'amfitrió del primer Ple presencial de la Taula Vallès Oriental Avança des de l'inici de la pandèmia. Representants del Consell Comarcal, d'organitzacions empresarials i sindicals, així com regidors/es s'han trobat aquest dimarts a l'Espai Cultural Montbarri.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  2. VI edició dels Premis Lismivo
    23/09/2022
    Els premis s'adrecen a empreses que garanteixin el dret a la igualtat d’oportunitats i de tracte de les persones amb diversitat funcional. Les candidatures es poden presentar fins a l'11 d'octubre.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  3. Imatge del projecte "Montornès som comerç"
    09/09/2022
    El directori és accessible a l’enllaç https://compra.montornes.cat/. L’eina inclou un cercador que permet trobar els establiments per nom, sector econòmic i activitat. Cadascun disposa també d’una fitxa amb dades com l’ubicació, horaris, imatges i productes o serveis.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  4. Els establiments Iris formen part dels comerços adherits a la campanya.
    09/08/2022
    Les operacions de compra realitzades als establiments adherits a la campanya promoguda per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de Montornès han superat els 160.000 euros. Entre l’abril i el juny, les persones usuàries han fet compres per valor de 60.000 euros.
    Arxivat a: Consum, Promoció Econòmica
  5. imatge: gpointstudio
    08/07/2022
    En el marc del nou programa Treball i Formació subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dos veïns i dues veïnes del poble treballen en dos plans de millora de les zones verdes periurbanes i de la millora de la neteja i gestió de residus. La durada dels contractes és de 12 mesos.
    Arxivat a: Ciutadania, Ocupació, Promoció Econòmica
  6. .
    28/06/2022
    Les ofertes s'han de presentar telemàticament a través de l’eina “Sobre digital”, disponible en el perfil del contractant de l’Ajuntament fins al 7 de juliol. Les propostes han d’estar relacionades preferiblement amb el foment de l’Economia Social i Solidària, així com amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  7. Un moment del curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va.
    16/06/2022
    Dins del projecte de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral s’està duent a terme un curs per treballar de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va. La formació inclourà pràctiques al Casal de Vacances i a entitats esportives del poble i donarà l’oportunitat al jovent de presentar-se a un Pla d’Ocupació per dinamitzar el Cruyff Court de Montornès Nord.
    Arxivat a: Esports, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  8. Els cinc joves contractats com a peons de jardineria a la Brigada Municipal d’Obres.
    15/06/2022
    En els darrers dies cinc joves del poble que han participat en la Dimensió Sociolaboral s’han incorporat com a peons de jardineria i manteniment a la Brigada Municipal d’Obres. Al llarg de sis mesos realitzaran tasques al departament a la vegada que adquireixen competències pròpies de l’àmbit professional.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  9. Persones participants en la nova edició del programa Treball als Barris.
    28/04/2022
    Recentment un total de 12 persones han començat a treballar en diversos departaments de l’Ajuntament a partir d’una subvenció del programa Treball als Barris 2021 del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Durant sis mesos realitzaran tasques relacionades amb l’emprenedoria social, el feminisme, el reciclatge i la cura del medi ambient.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  10. Membres del Consell del Plenari de l'associació Àmbit B30, entre els quals s'hi troba l'alcalde de Montornès (Foto: Sílvia Ferran)
    04/04/2022
    A la reunió anual de divendres del Consell Plenari de l’associació Àmbit B30, de la qual és membre Montornès, es va concretar el pla de treball per aquest any. Entre les iniciatives, destaquen el mapa formatiu de la B30 i l’actualització de les prioritats en infraestructures i serveis de mobilitat del territori.
    Arxivat a: Ajuntament, Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 4 de 17 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona