CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Opcions

Notícies per data

  1. Un moment de l'acte de lliurament dels presmis Lismivo 2021. (imatge: Consell Comarcal del Vallès Oriental)
    29/12/2022
    La factoria que la multinacional té al municipi ha quedat finalista a la 6a edició d’aquests guardons que reconeixen la tasca integradora de les empreses amb centre de treball a la comarca. Precisament, la planta de TI Fluid Systems a Montornès va aconseguir el guardó principal a l’edició de l’any passat.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  2. La dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Raquel Marco, parlant en un moment de la presentació de la campanya.
    07/12/2022
    Després de l’èxit de l’any passat, l’Ajuntament reedita el sorteig de vals de compra en el marc de la campanya Montornès Som Comerç. Enguany s’hi destinaran 10.000 euros. La Unió de Botiguers ha incidit, enguany, entre els seus establiments associats, en les accions comunicatives i d’aparadorisme.
    Arxivat a: Ajuntament, Promoció Econòmica
  3. Exterior de l'Sputnik Gastrobar, a les instal·lacions del Centre Juvenil Sputnik (Imatge d'arxiu)
    02/12/2022
    Les ofertes s'han de presentar telemàticament a través de l’eina “Sobre digital”, disponible en el perfil del contractant de l’Ajuntament fins al 12 de desembre. Les propostes han d’estar relacionades preferiblement amb el foment de l’Economia Social i Solidària, així com amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  4. L'alcalde, José A. Montero, i el regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, amb les persones que han assistit a l'acte.
    24/11/2022
    Aquest dijous s’ha reunit a l’Espai Cultural Montbarri la Taula per l’Ocupació i la Formació de Montornès, on hi ha representats el Consell Comarcal, patronal, sindicats i el teixit industrial del municipi i del Baix Vallès. S’ha parlat, entre altres coses, de les necessitats del mercat laboral i de les accions formatives necessàries actuals i de futur per donar-hi resposta. També, dels reptes mediambientals que afronten les empreses.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  5. Curs d'operació de carretons.
    22/11/2022
    Aquests dies el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) ha posat en marxa un curs d’operació de carretons de 24 hores de durada. Les persones que el segueixen estan inscrites a la Borsa de Treball i es troben en situació d’atur.
    Arxivat a: Ajuntament, Ocupació, Promoció Econòmica
  6. Cartell de l'activitat.
    10/11/2022
    El cicle del Consorci Enoturístic de la DO Alella farà parada a Montornès per segona vegada aquest any amb una sessió a la Masia El Molí. Les inscripcions ja són obertes al web www.enoturismedoalella.com.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  7. Imatge del programa "Treball als Barris".
    09/11/2022
    Els ajuts permetran la contractació, per mitjà de plans d’ocupació, de 12 persones per fer tasques en els àmbits de les cures, l’eficiència energètica i l’emprenedoria social. També es contractaran dues persones per gestionar tècnicament els projectes i es desenvoluparan dos cicles formatius amb certificat de professionalització.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  8. El regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, amb Marta Rodríguez, d'APINDEP, i el seu cuidador.
    02/11/2022
    Una xerrada – taller sobre la importància de les cures en les organitzacions donarà el tret de sortida a les activitats de la FESS aquest divendres al matí. El regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, Jordi Delgado, i la representant d’APINDEP i de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental Marta Rodríguez han presentat les propostes aquest migdia a Can Saurina.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  9. 5a Fira de l'Economia Social i Solidària
    25/10/2022
    “Cuidem-nos per poder cuidar” és el lema de la 5a Fira de l'Economia Social i Solidària (FESS) que se celebrarà a Montornès entre el 4 i el 12 de novembre. Hi haurà una sessió sobre les cures a les organitzacions, un taller sobre l’autocura de les dones que fan cures i una jornada dedicada al treball de cures i als recursos per a famílies amb membres amb diversitat funcional. Les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  10. Copes de vins a la Gourmet-teca.
    11/10/2022
    Aquest mes l'OPEC i la Gourmet-Teca ofereixen diversos maridatges de vins DO Alella en el marc de la 7a edició del Vi+ del Consorci d'Enoturisme. Les propostes a Montornès tindran lloc cada dijous i el dissabte 15.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 3 de 17 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona