CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Opcions

Notícies per data

 1. Presentació del projecte Consell d'empreses
  19/01/2018
  Una nodrida representació de l'empresariat local i de la comarca, així com membres sindicals, han assistit aquest divendres a la presentació del projecte per a la posada en marxa del Consell d'Empreses de Montornès del Vallès. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero, i del regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 2. Operaris de la Brigada Municipal d'Obres contractats a través dels Plans d'Ocupació (Imatge d'arxiu)
  05/12/2017
  Aquests dies s'ha obert la convocatòria de 7 llocs de treball (4 peons d'obra i 3 de manteniment) en el marc de la segona fase dels Plans d'Ocupació Local 2017. També s'ofereixen 7 llocs d'operari de neteja i tractament de residus, en aquest cas dins del programa Treball i Formació, subvencionat pel SOC.
  Arxivat a: Ajuntament, Ocupació, Promoció Econòmica
 3. Sessió formativa del DIL Barri Olímpia 2017
  17/11/2017
  Una quinzena de persones en situació d’atur de llarga durada segueixen aquests dies un curs de 150 hores d'Auxiliar de magatzem organitzat en el marc del Dispositiu d'Inserció Laboral DIL Barri Olímpia 2017.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 4. Participants en el curs de monitors d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil
  25/05/2017
  Una trentena de persones en situació d'atur participen aquests dies en dues de les iniciatives formatives del departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC). Part de l'alumnat és menor de 30 anys i està integrat en la segona edició del programa "Endavant Jove!" encetat recentment.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 5. Cap de setmana Remença 2017
  23/05/2017
  Aquest cap de setmana Montornès farà més visible que mai que és territori remença. A més de la representació del gran espectacle "La Remençada", dissabte a les 18 h, durant tot el dia tindrà lloc al carrer Major la primera edició de la Fira del Pagès de Remença. Diumenge al matí, es farà una caminada pels indrets que inspiren el musical. Durant els dos dies, els establiments Nomar i Lucerón oferiran tastets de la Remençada.
  Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
 6. Representants dels Ajuntaments adherits a la XMESS. A la dreta, el regidor de l'Ajuntament de Montornès, Jordi Delgado
  22/05/2017
  Un total de 31 Ajuntaments de Catalunya creen la primera associació municipal per impulsar un model socioeconòmic alternatiu i transformador que contribueixi a la reducció de les desigualtats socials i territorials i que promogui una economia al servei de les persones i de justícia social
  Arxivat a: Ajuntament, Ocupació, Promoció Econòmica
 7. Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (c. de la Pau, 10)
  05/05/2017
  Un total de 15 joves del poble, d’entre 16 i 29 anys, reben suport personalitzat per millorar les seves opcions d’ocupació o per retornar al sistema educatiu en el marc del programa “Endavant Jove!” que impulsa, per segona vegada, el departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu (Iniciativa d’Ocupació Juvenil).
  Arxivat a: Promoció Econòmica
 8. Formació específica sobre tècniques de perruqueria
  26/04/2017
  Un total de 14 joves menors de 29 anys han finalitzat aquesta setmana un curs de perruqueria organitzat pel departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç en col·laboració amb el departament de Serveis Socials.
  Arxivat a: Promoció Econòmica, Serveis Socials
 9. Sessió preparatòria del DIL Barri Olímpia 2017
  10/04/2017
  L’equip tècnic del Dispositiu d’inserció laboral DIL Barri - Olímpia ofereix sessions informatives sobre els recursos i serveis que el dispositiu pot aportar a les persones en situació d'atur.
  Arxivat a: PII Montornès Nord, Promoció Econòmica
 10. Un moment de l'acte. L'alcalde (al centre) amb representants de l'empresa (Foto: Henkel Ibérica)
  07/04/2017
  L'empresa ha posat en els darrers dies la primera pedra de la nova planta que, segons les previsions, començarà a funcionar el 2019. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, José A. Montero.
  Arxivat a: Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 3 de 5 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona