CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Gent Gran

Gent Gran

Opcions

Notícies per data

 1. Interpretació de la cançó "Bravo por la música", de Juan Pardo, a càrrec de les usuàries dels tallers de memòria.
  06/04/2022
  Una cinquantena de persones grans han participat en els sis tallers que el Departament de Serveis Socials ha programat durant el curs 2021-22. El projecte va començar el 2001 com a complement del Servei d’Atenció Domiciliària. Aquest dimecres s’ha celebrat la cloenda dels tallers d’enguany en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Gent Gran, Natalia Segura.
  Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
 2. Casal de la Gent Gran Centre (Imatge d'arxiu)
  06/04/2022
  L’Assemblea tindrà lloc el dijous, 7 d’abril, a les 17.30 h. Hi estan convidades totes les persones usuàries del casal.
  Arxivat a: Gent Gran
 3. L'alcalde, José A. Montero, la regidora de Gent Gran, Natàlia Segura, i representants de l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès després de l'entrega simbòlica de les signatures.
  14/03/2022
  Representants de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès han participat en un acte simbòlic per lliurar les 1.615 signatures que ja van presentar per registre d’entrada a l'Ajuntament el 28 de febrer. La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Gent Gran, Natàlia Segura. L'Ajuntament les farà arribar a la Generalitat. L’associació ha convocat una manifestació que sortirà divendres a les 18 h de la plaça de Joan Miró.
  Arxivat a: Gent Gran
 4. Exterior del Casal de la Gent Gran Nord.
  09/03/2022
  Les persones que vulguin optar a la gestió del servei poden presentar les seves sol·licituds de manera telemàtica fins al 22 de març a través del perfil del contractant de l’Ajuntament. La licitació inclou el servei de bar i consergeria del casal.
  Arxivat a: Gent Gran
 5. Trobada de l'alcalde, la regidora, Natalia Segura, i personal tècnic de l'Ajuntament amb representants de la gent gran
  07/03/2022
  Entre les accions hi ha la incorporació d’una persona de suport per als casals, la programació d’activitats i el projecte del centre de dia residència.
  Arxivat a: Gent Gran
 6. .
  03/03/2022
  Les persones majors de 65 anys que estiguin en règim de lloguer i en situació econòmica precària ja poden optar als ajuts de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. El termini per sol·licitar-los finalitzarà el 29 d’abril.
  Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran, Habitatge - Covid-19
 7. Concentració de l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès (31/01/2022)
  03/02/2022
  L’alcalde, José A. Montero, ha adreçat una carta a les entitats bancàries presents al municipi reclamant atenció presencial i adequada a les persones grans que no poden accedir a les gestions en línia. En els darrers dies l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès ha protagonitzat mobilitzacions reclamant una millor atenció. El Ple de l’Ajuntament va aprovar al setembre, per unanimitat, una moció en el mateix sentit.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Gent Gran
 8. Persones usuàries del Casal de la Gent Gran Nord.
  01/02/2022
  A partir d’aquest dimecres, 2 de febrer, el Casal obrirà de dilluns a divendres de 16 a 19 h amb un servei de consergeria habilitat per l'Ajuntament. No hi haurà bar, perquè el servei es troba en fase d'adjudicació.
  Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran
 9. Casal de la Gent Gran Nord
  26/01/2022
  Les ofertes s'han de presentar telemàticament a través del perfil del contractant de l'Ajuntament fins al 10 de febrer. La licitació inclou el servei de bar i consergeria del casal.
  Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
 10. Imatge de la campanya.
  03/12/2021
  Recentment s’ha posat en marxa un qüestionari per conèixer les percepcions de les persones majors de 60 anys. En les properes setmanes, l’equip professional que està realitzant l’estudi entrevistarà veïns i veïnes a peu de carrer i de manera anònima.
  Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran
Anterior Pàgina 2 de 8 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona