CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ajuntament

Ajuntament

Opcions

Notícies per data

 1. Els ordinadors portàtils per a l'alumnat
  05/05/2020
  A més dels 80 ordinadors portàtils, que han estat sufragats per l'Ajuntament, s'han repartit 31 routers amb connexió Wifi gràcies a la col·laboració de l'empresa NetLlar (Grup MasMóvil).
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
 2. Captura de la Junta de Govern virtual del 8 d'abril
  05/05/2020
  La sessió es podrà seguir pel canal de Youtube de l'Ajuntament el dijous 7 de maig a partir de les 18.30 h. L'ordre del dia està format per dotze punts, la major part dels quals tenen a veure amb les mesures extraordinàries adoptades pel govern local per la crisi de la Covid-19.
  Arxivat a: Ajuntament
 3. Espectacle de foc a la plaça
  04/05/2020
  L'Ajuntament i la Comissió de Festes de Sant Joan treballen per fer una festa de Sant Joan que sigui segura per al veïnat i s'ajusti a les instruccions de les autoritats sanitàries.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cultura i festes
 4. Botigues de l'avinguda de l'Onze de Setembre
  04/05/2020
  Els departaments municipals de Salut Pública i d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) posen a l'abast del comerç local recursos i assessorament en la reobertura. L'Ajuntament ha distribuït entre els establiments 150 pantalles de protecció.
  Arxivat a: Ajuntament, Promoció Econòmica
 5. Targeta d'ús de la deixalleria
  30/04/2020
  A partir del dilluns 4 de maig la deixalleria recuperarà el servei de forma parcial durant tres dies a la semana amb nous horaris. També a partir de la setmana vinent es recuperarà, en aquest cas totalment, el servei municipal de recollida de voluminosos a la via pública que es feia els dimarts i els divendres.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi Ambient, Via pública
 6. .
  30/04/2020
  Mentre duri l'estat d'alarma i per a supòsits d'urgència, les persones que no disposin de certificat electrònic podran presentar sol·licituds i documentació a l'Ajuntament per correu electrònic. De manera excepcional també hi haurà l'opció de fer tràmits telefònicament.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
 7. Mascaretes elaborades per les cosidores voluntàries de la xarxa #cuidemnosmontornes
  29/04/2020
  Les cosidores de la xarxa de voluntariat estan elaborant 13.000 mascaretes per a majors de 12 anys i 2.000 d'infantils. El repartiment es farà a tots els domicilis. Les mascaretes infantils s'acompanyaran d'un diploma per a la mainada d'agraïment pel seu bon comportament durant el confinament.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Promoció de la Salut
 8. Visita de la Policia Local a la Residència Masia Alsina a començament d'aquest mes d'abril
  28/04/2020
  Personal sanitari del Departament de Salut ha fet en els darrers dies tests de confirmació de la COVID-19 a la Residència Masia Alsina i els resultats han estat que cap resident està afectat per la malaltia.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Gent Gran
 9. Zona de jocs infantils a la plaça del Poble
  25/04/2020
  L'Ajuntament incrementarà el control policial i la presència d'equips informadors a la via pública per garantir el compliment de les restriccions i que la sortida al carrer de menors de 14 anys, permesa a partir del 26 d'abril, sigui ordenada i segura.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Via pública
 10. .
  21/04/2020
  L'Ajuntament ha establert una moratòria en el pagament dels lloguers dels habitatges de titularitat municipal, que també s'aplica als administrats per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. A nivell general, s'han suspès temporalment els desnonaments i s'han pres mesures en relació al pagament de lloguers, hipoteques i subministraments i s'han obert línies d'ajuts.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Anterior Pàgina 2 de 38 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona