CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cooperació

Cooperació

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

  1. Un moment de la visita guiada.
    10/11/2022
    La mostra ha quedat inaugurada aquest dimecres amb una visita guiada i la projecció d'un documental. Una quinzena de persones han seguit l'acte, juntament amb representants de la Federació ACAPS, de Ruido Photo i de la CCASPS.
    Arxivat a: Cooperació
  2. Imatge de l'exposició “Wangala. Dona sahrauí, visions de resistència”
    04/11/2022
    El veïnat podrà visitar la mostra “Wangala. Dona sahrauí, visions de resistència” a Can Saurina del 9 al 20 de novembre. La inauguració tindrà lloc el dimecres 9, a les 18 h, i inclourà una visita guiada i la projecció del documental “Lalgam, relatos de supervivencia”, dirigit per Clara Calvet i Sebastián Riveaud.
    Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
  3. Part de les persones que han rebut el Certificat d'Acollida, amb la tècnica de Polítiques Migratòries, Anna Meca; la directora general de Migracions, Refugi i Antirracisme de la Generalitat, Eunice Romero; i l'alcalde, José A. Montero.
    27/05/2022
    Un total de 17 persones de procedències diverses han completat els tres cursos necessaris per aconseguir el document, que permet l’emissió d’informes d’estrangeria des del Departament de Polítiques Migratòries. Aquest divendres, l’Espai Cultural Montbarri ha acollit un acte de lliurament dels diplomes amb la presència de persones usuàries, l’alcalde, José A. Montero, i la directora general de Migracions, Refugi i Antirracisme de la Generalitat, Eunice Romero.
    Arxivat a: Cooperació
  4. .
    11/04/2022
    Des de la invasió d'Ucraïna per part de l'exèrcit rus, i segons dades actualitzades aquest dilluns, han arribat a Montornès 18 persones fugint del conflicte.
    Arxivat a: Cooperació
  5. Concentració silenciosa a la porta de l'Ajuntament
    09/03/2022
    Tot i el poc temps amb què s’ha pogut difondre la convocatòria, nombroses persones s’han aplegat aquest migdia a la porta de l’Ajuntament com a mostra de suport a Ucraïna i a totes les persones que pateixen les conseqüències del conflicte bèl·lic desencadenat per Rússia.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació
  6. .
    09/03/2022
    L'Ajuntament de Montornès fa una crida a participar avui en la concentració silenciosa, a les 12 h al davant de l'edifici de l'Ajuntament, seguint la convocatòria de la Federación Española de Municipios y Provincias
    Arxivat a: Ajuntament, Cooperació
  7. Imatge de la campanya del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament a favor de la població ucraïnesa
    04/03/2022
    L’Ajuntament s’adhereix a la campanya del Fons Català de Cooperació a favor d’Ucraïna i recomana fer aportacions econòmiques en comptes de materials per les dificultats de fer-les arribar a destí. El Consistori ha acordat una aportació de 3.000 euros.
    Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
  8. Mapa de situació d'Ucraïna (Pixabay Licence)
    28/02/2022
    L'Ajuntament de Montornès convoca el veïnat aquest dimarts, 1 de març a les 19 h a la porta de l’Ajuntament.
    Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
  9. Bandera de la República Àrab Sahrauí Democràtica al balcó de l'Ajuntament.
    25/02/2022
    La façana de l'Ajuntament llueix des d’aquest divendres i fins al 28 de febrer la bandera de la República Àrab Sahrauí Democràtica, coincidint amb el 46è aniversari de la seva proclamació.
    Arxivat a: Cooperació
  10. Els ODS de l'agenda mundial 2030
    09/11/2021
    L’Ajuntament ha obert la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació internacional promoguts per entitats sense ànim de lucre. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 23 de novembre.
    Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
Anterior Pàgina 2 de 7 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona