CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Ocupació

Ocupació

Opcions

Notícies per data

 1. Els quatre joves contractats amb l'alcalde, José A. Montero
  11/12/2017
  En els darrers dies han començat a treballar 4 joves en pràctiques a diversos departaments municipals. Tenen en comú el fet d’haver finalitzat en els darrers anys estudis postobligatoris i estar adscrits al programa de Garantia Juvenil a Catalunya.
  Arxivat a: Ajuntament, Ocupació
 2. Operaris de la Brigada Municipal d'Obres contractats a través dels Plans d'Ocupació (Imatge d'arxiu)
  05/12/2017
  Aquests dies s'ha obert la convocatòria de 7 llocs de treball (4 peons d'obra i 3 de manteniment) en el marc de la segona fase dels Plans d'Ocupació Local 2017. També s'ofereixen 7 llocs d'operari de neteja i tractament de residus, en aquest cas dins del programa Treball i Formació, subvencionat pel SOC.
  Arxivat a: Ajuntament, Ocupació, Promoció Econòmica
 3. Sessió formativa del DIL Barri Olímpia 2017
  17/11/2017
  Una quinzena de persones en situació d’atur de llarga durada segueixen aquests dies un curs de 150 hores d'Auxiliar de magatzem organitzat en el marc del Dispositiu d'Inserció Laboral DIL Barri Olímpia 2017.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 4. .
  26/10/2017
  L'Ajuntament ha obert una nova convocatòria d'ajuts als comerços i empreses que hagin contractat persones a l'atur mitjançant una oferta gestionada per la Borsa de Treball local durant el 2017 i a emprenedors que hagin engegat un nou projecte. Els ajuts es poden sol·licitar fins a l'1 de desembre.
  Arxivat a: Ocupació
 5. Curs d'Orientació laboral de l'OPEC
  05/10/2017
  Una vintena de persones participen en els cursos d’orientació laboral i d’atenció domiciliària que organitza el departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) de l’Ajuntament.
  Arxivat a: Ocupació
 6. Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Montornès
  25/09/2017
  El consistori preveu contractar en pràctiques abans de finals d'any entre 6 i 8 joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil. Les persones interessades s'han adreçar al departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (c. de la Pau, 10).
  Arxivat a: Joventut, Ocupació
 7. Cartell del programa de Garantia Juvenil
  09/08/2017
  El consistori ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) un ajut per poder contractar entre 6 i 8 joves en el marc dels programes de Garantia Juvenil.
  Arxivat a: Joventut, Ocupació
 8. .
  30/06/2017
  Es busquen diversos perfils professionals. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 6 de juliol. Al novembre s'obrirà un segon torn que inclourà 7 contractacions més.
  Arxivat a: Ajuntament, Ocupació
 9. Participants en el curs de monitors d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil
  25/05/2017
  Una trentena de persones en situació d'atur participen aquests dies en dues de les iniciatives formatives del departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC). Part de l'alumnat és menor de 30 anys i està integrat en la segona edició del programa "Endavant Jove!" encetat recentment.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 10. Representants dels Ajuntaments adherits a la XMESS. A la dreta, el regidor de l'Ajuntament de Montornès, Jordi Delgado
  22/05/2017
  Un total de 31 Ajuntaments de Catalunya creen la primera associació municipal per impulsar un model socioeconòmic alternatiu i transformador que contribueixi a la reducció de les desigualtats socials i territorials i que promogui una economia al servei de les persones i de justícia social
  Arxivat a: Ajuntament, Ocupació, Promoció Econòmica
Pàgina 1 de 5 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona