CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Carrer de Can Parera i confluència amb el carrer dels Castanyers
  23/03/2018
  La consulta duta a terme per l'Ajuntament entre el veïnat del barri de Can Parera ha donat com a resultat el manteniment del sentit únic de circulació al tram del carrer de Can Parera que enllaça amb el carrer dels Castanyers. Es proposava el doble sentit en aquest tram com a opció per millorar la mobilitat i l'accés a l'aparcament habilitat a tocar del Camí Fluvial mentre durin les obres de construcció de l'Escola Palau d'Ametlla.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Via pública
 2. Transport escolar a Montornès (Imatge d'arxiu)
  27/02/2018
  El servei de transport escolar i el servei de transport adaptat del Consell Comarcal del Vallès Oriental se suspenen per a tota la jornada de demà, 28 de febrer, a causa de les previsions de neu i davant la possibilitat que hi hagi incidències en la ...
  Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
 3. Yolanda Lorenzo, Sergi Mingote i José A. Montero, en el moment de la signatura
  26/01/2018
  Aquest divendres s'ha formalitzat la signatura d'un conveni entre els ajuntaments de Montornès i Vilanova, i el Consorci per projectar una passera a la riera de Vallromanes al camí fluvial del Mogent. També s'estudiarà la viabilitat d'una altra passera al costat de la BV-5001 per facilitar l'accés a Vilanova dels veïns del barri Ametller.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 4. Obres a la cruïlla dels carrers Bartomeu Sala i Baixada de l'església
  26/01/2018
  Aquesta setmana s'han posat en marxa treballs de millora als carrers de Bartomeu Sala i Baixada de l'església. L'actuació dona resposta a les peticions veïnals rebudes per millorar les condicions d'aparcament en aquesta zona.
  Arxivat a: Via pública
 5. Llera del Riu Mogent
  22/01/2018
  L’Agència Catalana de l’Aigua i l’Ajuntament han netejat 700 metres de llera del riu Mogent. A finals de desembre es van dur a terme els treballs de recuperació d’aquest espai que inclouen la retirada de la canya americana.
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 6. Radar pedagògic al carrer Federico García Lorca
  17/01/2018
  L’Ajuntament ha adquirit un radar pedagògic per tal de conscienciar els conductors de la velocitat a la qual circulen. El radar s'anirà ubicant a diversos punts del municipi.
  Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
 7. Terrenys on es construirà l'escola Palau d'Ametlla
  12/01/2018
  El dilluns 15 de gener es posen en marxa les obres de construcció de l'escola Palau d'Ametlla. A partir d'aquesta data quedarà inhabilitat l'aparcament del carrer dels Castanyers i se n'habilitarà un altre de provisional proper al camí fluvial.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació, Via pública
 8. Revolt de la carretera BV-5001 amb accés al camí de Can Cuberot (Foto: DIBA)
  06/11/2017
  El projecte millorarà la seguretat viària en el tram que uneix Can Parera i el barri de l'Ametller. Les obres permetran la creació d’un itinerari per a vianants i la millora del revolt de la carretera BV-5001.
  Arxivat a: Via pública
 9. La renovada plaça de Joan Miró, en un moment de la festa d'aniversari
  07/10/2017
  El renovat espai ha acollit aquest divendres una gran festa per celebrar el seu primer any de funcionament. Grans i petits s'han sumat a les activitats proposades, entre les quals hi ha hagut el visionat d'un documental sobre el procés de remodelació de la plaça.
  Arxivat a: Ciutadania, Via pública
 10. La remodelada plaça de Joan Miró
  29/09/2017
  La plaça de Joan Miró celebra el 6 d’octubre un any des de la seva remodelació amb activitats per a tota la família i la projecció del documental “Transformacions urbanes amb la veu del veïnat. Pla Estel Montornès”.
  Arxivat a: Ciutadania, Via pública
Pàgina 1 de 7 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona