CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. .
  19/10/2018
  Del 22 d'octubre al 5 de novembre la ciutadania podrà opinar sobre la futura ordenança que fixarà una taxa per serveis especials de vigilància motivats per situacions com espectacles públics i transports excepcionals.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 2. Projecció dels treballs previstos
  16/10/2018
  Aquests dies es fan els treballs preliminars per a la remodelació de la plaça de la Pèrgola. La reforma afavorirà la connexió entre el barri de Montornès Nord i el nucli urbà de Montornès Centre a través de la passarel·la sobre el riu Mogent.
  Arxivat a: PII Montornès Nord, Via pública
 3. L'alcalde, José A. Montero i Juan Nuñez, director d'operacions de Metrovacesa, en el moment de la signatura del conveni
  10/10/2018
  L'empresa acabarà la construcció dels habitatges que hi ha a mig fer a les avingudes de Barcelona i d'Ernest Lluch i cedirà al Consistori la finca del recinte firal que s'habilitarà definitivament com a aparcament públic.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 4. Intersecció entre el carrer de la Llibertat i el carrer de les Tres Creus
  24/08/2018
  El 27 d'agost es donarà inici a la segona fase dels treballs de reurbanització de la via. L'àmbit d'actuació d'aquesta etapa compren el tram que va des de l'Escola Marinada fins al carrer de les Tres Creus i tindrà una durada prevista de cinc mesos.
  Arxivat a: PII Montornès Nord, Via pública
 5. Obres de la nova zona d'esbarjo per a gossos al camí de la Justada
  08/08/2018
  L'Ajuntament habilitarà una nova zona d'esbarjo per a gossos al camí de la Justada, entre l'Escola Mogent i l'Institut Marta Mata. Aquesta se suma als 4 espais d'esbarjo que ja hi ha al municipi.
  Arxivat a: General, Via pública
 6. Carrer de la Llibertat
  29/03/2018
  El 3 d'abril està previst que s'iniciïn les obres de reurbanització del carrer de la Llibertat. La primera fase dels treballs té una durada prevista de quatre mesos i abastarà des del Mercat Nuestra Señora del Carmen fins al número 8 del carrer. La segona fase durarà deu mesos més i s'iniciarà al setembre.
  Arxivat a: Ajuntament, PII Montornès Nord, Via pública
 7. Mercat setmanal de Montornès Centre (Imatge d'arxiu)
  27/03/2018
  De forma excepcional, el dijous 29 de març, de 6 a 16 h, estarà prohibit estacionar al carrer de Jaume Balmes (entre la plaça de la Font i el carrer de Palau d'Ametlla), i al carrer de Palau d’Ametlla (entre el carrer de Joan XXIII i el carrer de General Prim).
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 8. Carrer de Can Parera i confluència amb el carrer dels Castanyers
  23/03/2018
  La consulta duta a terme per l'Ajuntament entre el veïnat del barri de Can Parera ha donat com a resultat el manteniment del sentit únic de circulació al tram del carrer de Can Parera que enllaça amb el carrer dels Castanyers. Es proposava el doble sentit en aquest tram com a opció per millorar la mobilitat i l'accés a l'aparcament habilitat a tocar del Camí Fluvial mentre durin les obres de construcció de l'Escola Palau d'Ametlla.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Via pública
 9. Transport escolar a Montornès (Imatge d'arxiu)
  27/02/2018
  El servei de transport escolar i el servei de transport adaptat del Consell Comarcal del Vallès Oriental se suspenen per a tota la jornada de demà, 28 de febrer, a causa de les previsions de neu i davant la possibilitat que hi hagi incidències en la ...
  Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
 10. Yolanda Lorenzo, Sergi Mingote i José A. Montero, en el moment de la signatura
  26/01/2018
  Aquest divendres s'ha formalitzat la signatura d'un conveni entre els ajuntaments de Montornès i Vilanova, i el Consorci per projectar una passera a la riera de Vallromanes al camí fluvial del Mogent. També s'estudiarà la viabilitat d'una altra passera al costat de la BV-5001 per facilitar l'accés a Vilanova dels veïns del barri Ametller.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Pàgina 1 de 8 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona