CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Nou aparcament a la rambla de Sant Sadurní
  17/09/2021
  Des d'aquest divendres a la tarda ja està oberta al públic la nova zona d'aparcament lliure i gratuïta habilitada al costat de l'OAC Centre. L'accés amb vehicle és a la rambla de Sant Sadurní.
  Arxivat a: Via pública
 2. .
  12/08/2021
  A causa de l'elevat risc d'incendi forestal i a l'empara de la legislació vigent es prohibeix la circulació de persones i vehicles (excepte autoritzats) als camins d'accés al Parc de la Serralada Litoral entre l’11 d’agost a les 12 h i el 15 del mateix mes a les 23.59 h.
  Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Via pública
 3. Tram de la rambla de Sant Sadurní afectat per la construcció d'un pas elevat
  10/08/2021
  Amb motiu del projecte de millora de la mobilitat al centre del poble, els dies 11 i 12 d’agost es tallarà la circulació de vehicles al tram de la rambla de Sant Sadurní que va de l’avinguda de l’Onze de Setembre al carrer de Sant Isidre.
  Arxivat a: Via pública
 4. Instal·lació d’un dels ascensors a Les Vernedes
  02/08/2021
  Les actuacions que es duen a terme a les escoles i a diversos equipaments suposen una inversió de més de 834.000 euros. Les intervencions més costoses són les que s’executaran als centres educatius, a la Biblioteca i al CEM Les Vernedes.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació, Esports, General, Infància, Joventut, Via pública
 5. Obres del nou aparcament al costat de l'OAC Centre
  28/07/2021
  S'han iniciat una part dels treballs per millorar la mobilitat al centre del municipi. El primer que s'està executant és un nou aparcament lliure al costat de l'OAC Centre. També hi haurà actuacions a la rambla de Sant Sadurní i als carrers de Sant Sadurní, Sant Isidre, Jacint Verdaguer i Palau d'Ametlla.
  Arxivat a: Via pública
 6. .
  23/07/2021
  A causa de l'elevat risc d'incendi i a l'empara de la legislació vigent es prohibeix la circulació de persones i vehicles (excepte autoritzats) als camins d'accés al Parc de la Serralada Litoral entre el divendres 23 de juliol a les 12 h i el diumenge 25 de juliol a les 23.59 h
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 7. Accés tancat des del carrer d'Andalusia
  22/07/2021
  S'han iniciat els treballs per substituir l'escala a l'altura del carrer d'Andalusia. Des d'aquesta setmana l'accés ha quedat tancat.
  Arxivat a: Via pública
 8. Representants dels 14 municipis que han signat el conveni (Foto: T. Torrillas))
  14/07/2021
  L'acord preveu l'elaboració d'una diagnosi de la situació i d'un pla d'acció coordinat entre els municipis per a la gestió dels conflictes provocats per la presència de senglars en àrees urbanes.
  Arxivat a: Medi Ambient, Seguretat ciutadana, Via pública
 9. Els treballs de remodelació de la plaça de la Pèrgola una vegada acabats.
  05/07/2021
  Aquests dies han finalitzat els treballs de jardineria a la plaça de la Pèrgola i l'espai ja ha quedat obert a la ciutadania.
  Arxivat a: Via pública
 10. Senyal d'advertiment per a la prevenció d'incendis
  01/07/2021
  Coincidint amb l'inici del període de més calor, l'Ajuntament ha intensificat la informació a la ciutadania sobre la prohibició de fer foc i la prevenció d'incendis. S'ha fet una bustiada als carrers dels barris més propers a la zona forestal i s'han penjat bans a equipaments, dependències municipals i altres punts d'informació.
  Arxivat a: Via pública
Pàgina 1 de 16 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona