CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Inici dels treballs per a l'ampliació del carrer de Pablo Neruda, des de l'avinguda d'Icària fins al carrer de Ferrer i Guàrdia
  24/11/2020
  Aquesta setmana han començat les obres d’urbanització del barri de Can Xec. El projecte preveu eixamplar i pavimentar carrers i l'adequació de diversos serveis (xarxes d'aigua i de clavegueram, enllumenat, gas, telefonia i comunicacions, etc.)
  Arxivat a: Via pública
 2. Una de les illles substituïdes i reubicada per reparar l'asfalt
  13/11/2020
  Aquesta setmana s'ha enllestit la reposició dels 36 contenidors cremats durant els actes vandàlics del cap de setmana de l'1 de novembre.
  Arxivat a: Via pública
 3. Neteja i desinfecció de les zones de jocs infantils
  21/10/2020
  L'Ajuntament de Montornès segueix implementant mesures per garantir la seguretat a l'espai públic. A les tasques de neteja i desinfecció que ja es duien a terme, s'han afegit noves mesures de senyalització i tancament d'espais com les instal·lacions esportives no supervisades. També es fa seguiment del compliment de les noves mesures per part dels establiments i de la ciutadania.
  Arxivat a: Covid-19, Covid-19 i Espai Públic, Via pública
 4. Cruïlla entre el carrer Major i la rambla de Sant Sadurní
  13/10/2020
  Aquest dimarts comencen els treballs de remodelació de l’encreuament, que es transformarà en un pas elevat per millorar la mobilitat dels vianants. Les obres tenen una durada prevista de cinc setmanes.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 5. imatge: user18526052
  12/08/2020
  El cens municipal d’animals de companyia facilita les tasques d’identificació dels gossos i gats trobats al carrer. La inscripció al registre és obligatòria i per fer-ho cal realitzar un tràmit telemàtic o presencial a l’Ajuntament.
  Arxivat a: Promoció de la Salut, Via pública
 6. Nou enllumenat LED al passatge d'Aragó
  05/08/2020
  L’actuació ha comportat el canvi de les actuals lluminàries de vapor de mercuri a tecnologia LED. El nou sistema suposarà una reducció del consum elèctric del 70 %.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 7. Equip informador del departament de Salut Pública
  24/07/2020
  L’Ajuntament manté actius dispositius que vetllen pel compliment de les mesures de prevenció i seguretat. El departament de Salut Pública, el Servei de Mediació Ciutadana, la Policia Local i els serveis tècnics de l’àrea del Territori es coordinen per fer seguiment del compliment de les mesures acordades pel consistori.
  Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Seguretat ciutadana, Via pública, Covid-19
 8. Horts municipals a l'av. del Riu Mogent (Imatge d'arxiu)
  23/07/2020
  Es convoca l'adjudicació de 10 parcel·les. El termini de presentació de sol·licituds s'inicia aquest 23 de juliol i es perllongarà fins al 22 d'agost.
  Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Via pública
 9. Zona de jocs de la Plaça de Pau Picasso (Foto d'arxiu)
  17/07/2020
  Com a conseqüència de la detecció de dos casos de legionel·la al municipi el passat mes de febrer, en els darrers mesos l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el departament municipal de Salut Pública, de manera coordinada, estan duent a terme actuacions de prevenció de la legionel·losi i de control sanitari oficial en les instal·lacions de risc de dispersió de legionel·la.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 10. Senyalització de les parades del mercat setmanal a la pl. de Pau Picasso
  02/07/2020
  Les parades de productes alimentaris es continuaran ubicant als carrers de Palau d'Ametlla i Jaume Balmes. La nova ubicació de les parades no alimentàries a la plaça de Pau Picasso permetrà garantir les mesures de seguretat necessàries relacionades amb la Covid-19.
  Arxivat a: Via pública, Covid-19, Covid-19 i Espai Públic
Pàgina 1 de 13 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona