CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > PII Montornès Nord

PII Montornès Nord

Opcions

Notícies per data

 1. Mercat de segona mà a la plaça del Poble
  25/10/2017
  El mercat se celebrarà el 12 de novembre a la plaça del Poble. Tothom qui vulgui inscriure’s ho pot fer de manera gratuïta fins al 8 de novembre a l’Oficina del Barri.
  Arxivat a: Ciutadania, General, PII Montornès Nord
 2. Imatge promocional del Tastamons
  07/07/2017
  El 22 de juliol, la plaça del Poble acollirà el "Tastamons", un sopar a la fresca en què el veïnat aportarà el seu talent culinari per donar a conèixer menjars d'arreu. La iniciativa està organitzada per l'Oficina del barri i compta amb el suport de la Comissió de Convivència de Montornès Nord. Qui hi vulgui aportar un plat es pot inscriure a l'Oficina del barri fins al 12 de juliol. L’organització es farà càrrec dels ingredients.
  Arxivat a: Ciutadania, PII Montornès Nord
 3. Presentació del torneig Viu i Conviu al barri
  02/06/2017
  Coincidint amb els mesos d'estiu, l'Oficina del barri reedita el projecte Viu i Conviu que té l'objectiu d'afavorir la convivència amb accions socials i educatives tant a l'espai públic com a les comunitats veïnals.
  Arxivat a: Ciutadania, PII Montornès Nord
 4. Trobada de preparació de les Festes de Sant Joan
  18/05/2017
  Una comissió veïnal amb el suport de l’Oficina del barri, treballa, un any més, en l'organització de les Festes de Sant Joan. De moment ja hi ha una vintena d'activitats programades. Tant l'organització com la realització d'activitats estan obertes a la participació de tothom.
  Arxivat a: Cultura i festes, PII Montornès Nord
 5. Sessió preparatòria del DIL Barri Olímpia 2017
  10/04/2017
  L’equip tècnic del Dispositiu d’inserció laboral DIL Barri - Olímpia ofereix sessions informatives sobre els recursos i serveis que el dispositiu pot aportar a les persones en situació d'atur.
  Arxivat a: PII Montornès Nord, Promoció Econòmica
 6. I Jornada Tècnica de Suport a les comunitats
  16/02/2017
  Personal tècnic de l'Ajuntament de Montornès ha participat aquest dijous en la I Jornada Tècnica de Suport a les Comunitats celebrada a l'Hospitalet. Han aportat la seva experiència en els serveis comunitaris prestats dins del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord.
  Arxivat a: Ciutadania, PII Montornès Nord
 7. El programa DIL Barri-Olimpia inclou formació en noves tecnologies i competències transversals
  27/12/2016
  L'Ajuntament contractarà dos orientadors laborals, un integrador social, un formador en noves tecnologies, un tècnic per desenvolupar un programa de formació en gestió de residus i un auxiliar de serveis. Les sol·licituds es poden presentar fins al 10 de gener a través de la pàgina web dels Serveis Locals d’Ocupació de la Diputació www.diba.cat/slo
  Arxivat a: Ajuntament, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica
 8. Participants en el programa Olímpia
  13/12/2016
  Aquest dilluns s’ha fet l’acte de cloenda del Dispositiu d’Inserció Laboral (DIL Barri-Olímpia) que s’ha desenvolupat durant l’any. El programa ha comptat amb més de 200 persones participants i una dotzena d’empreses col·laboradores.
  Arxivat a: PII Montornès Nord, Promoció Econòmica
 9. Reunió dels membres del Comitè d'avaluació a Montbarri
  14/11/2016
  Aquests dies s’ha celebrat la cinquena reunió del Comitè d’avaluació i seguiment del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord, format per la Generalitat, l’Ajuntament, entitats veïnals i socials, i una representació del teixit econòmic. Els assistents van interpel·lar a les dues administracions perquè mantinguin els programes de millora en el barri.
  Arxivat a: PII Montornès Nord
 10. Edició del mercat de segona mà del 30 de juliol de 2016
  02/11/2016
  El mercat se celebrarà el 13 de novembre de 9 a 14 h a la plaça del Poble. Les inscripcions per posar-hi parada es poden formalitzar fins al dia 9 a l’Oficina del Barri.
  Arxivat a: Ciutadania, PII Montornès Nord
Pàgina 1 de 7 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona