CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > PII Montornès Nord

PII Montornès Nord

Opcions

Notícies per data

 1. Mercat setmanal de Montornès Nord (Imatge d'arxiu)
  06/11/2018
  A partir del dissabte 10 de novembre, les parades del mercat setmanal de Montornès Nord s'ubicaran al passatge de Maria Aurèlia Capmany.
  Arxivat a: Ajuntament, PII Montornès Nord, Via pública
 2. Projecció dels treballs previstos
  16/10/2018
  Aquests dies es fan els treballs preliminars per a la remodelació de la plaça de la Pèrgola. La reforma afavorirà la connexió entre el barri de Montornès Nord i el nucli urbà de Montornès Centre a través de la passarel·la sobre el riu Mogent.
  Arxivat a: PII Montornès Nord, Via pública
 3. Intersecció entre el carrer de la Llibertat i el carrer de les Tres Creus
  24/08/2018
  El 27 d'agost es donarà inici a la segona fase dels treballs de reurbanització de la via. L'àmbit d'actuació d'aquesta etapa compren el tram que va des de l'Escola Marinada fins al carrer de les Tres Creus i tindrà una durada prevista de cinc mesos.
  Arxivat a: PII Montornès Nord, Via pública
 4. Vista de Montornès Nord des de Can Parera
  11/07/2018
  A punt d'exhaurir-se el termini fixat per la Generalitat com a final del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord, l'ens català ha comunicat a l'Ajuntament la decisió de prorrogar els ajuts fins al desembre de 2019 per als plans que encara estan en marxa i que van accedir a la convocatòria del 2009.
  Arxivat a: PII Montornès Nord
 5. Torneig de futbol del "Viu i conviu"
  06/07/2018
  Aquesta setmana ha acabat el torneig de futbol per a joves i adults del projecte Viu i Conviu al barri de Montornès Nord. Les properes propostes del programa són una jornada de jocs de taula al carrer, el Tastamons, cinema a la fresca i un "guateque" popular.
  Arxivat a: PII Montornès Nord
 6. Edifici en procés de rehabilitació a la plaça del Primer de Maig
  19/06/2018
  L’Ajuntament ha concedit aquests darrers dies ajuts per un import total de 284.793,35 € a 11 comunitats de Montornès Nord destinats a la rehabilitació dels seus edificis. Les subvencions estan incloses en l’àmbit d’actuació del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord.
  Arxivat a: PII Montornès Nord
 7. 23-06-2017 Foguera
  12/06/2018
  Aquest dissabte, 16 de juny, es posa en marxa el programa de Sant Joan que, un any més, ha impulsat el veïnat a través de la comissió de les festes de Sant Joan, amb l'acompanyament de l'Oficina del barri. Les entitats del poble, entre les quals l'Esplai Panda que enguany fa 35 anys, també se sumen a la celebració.
  Arxivat a: Cultura i festes, PII Montornès Nord
 8. Mercat de segona mà a la plaça del Poble
  27/04/2018
  El mercat se celebrarà el diumenge 13 de maig, a la plaça del Poble. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar fins al 9 de maig a l'Oficina del Barri.
  Arxivat a: General, PII Montornès Nord
 9. Carrer de la Llibertat
  29/03/2018
  El 3 d'abril està previst que s'iniciïn les obres de reurbanització del carrer de la Llibertat. La primera fase dels treballs té una durada prevista de quatre mesos i abastarà des del Mercat Nuestra Señora del Carmen fins al número 8 del carrer. La segona fase durarà deu mesos més i s'iniciarà al setembre.
  Arxivat a: Ajuntament, PII Montornès Nord, Via pública
 10. El regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado i l'alcalde, José A. Montero
  16/02/2018
  L'Ajuntament destinarà 313.121,82 € subvencionats pel SOC a continuar desenvolupant actuacions de cohesió social en l'àmbit del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord. L'ajut, articulat a través del programa Treball als barris, permetrà contractar els recursos humans necessaris per posar en marxa una nova edició del dispositiu d'inserció laboral DIL Barri-Olímpia. També es reeditarà el projecte de dinamització comunitària Viu i conviu al barri, així com un programa de neteja viària i gestió de residus.
  Arxivat a: PII Montornès Nord, Promoció Econòmica
Pàgina 1 de 8 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona