CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Opcions

Notícies per data

 1. Cap de setmana Remença 2017
  23/05/2017
  Aquest cap de setmana Montornès farà més visible que mai que és territori remença. A més de la representació del gran espectacle "La Remençada", dissabte a les 18 h, durant tot el dia tindrà lloc al carrer Major la primera edició de la Fira del Pagès de Remença. Diumenge al matí, es farà una caminada pels indrets que inspiren el musical. Durant els dos dies, els establiments Nomar i Lucerón oferiran tastets de la Remençada.
  Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
 2. Representants dels Ajuntaments adherits a la XMESS. A la dreta, el regidor de l'Ajuntament de Montornès, Jordi Delgado
  22/05/2017
  Un total de 31 Ajuntaments de Catalunya creen la primera associació municipal per impulsar un model socioeconòmic alternatiu i transformador que contribueixi a la reducció de les desigualtats socials i territorials i que promogui una economia al servei de les persones i de justícia social
  Arxivat a: Ajuntament, Ocupació, Promoció Econòmica
 3. Formació específica sobre tècniques de perruqueria
  26/04/2017
  Un total de 14 joves menors de 29 anys han finalitzat aquesta setmana un curs de perruqueria organitzat pel departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç en col·laboració amb el departament de Serveis Socials.
  Arxivat a: Promoció Econòmica, Serveis Socials
 4. Sessió preparatòria del DIL Barri Olímpia 2017
  10/04/2017
  L’equip tècnic del Dispositiu d’inserció laboral DIL Barri - Olímpia ofereix sessions informatives sobre els recursos i serveis que el dispositiu pot aportar a les persones en situació d'atur.
  Arxivat a: PII Montornès Nord, Promoció Econòmica
 5. Un moment de l'acte. L'alcalde (al centre) amb representants de l'empresa (Foto: Henkel Ibérica)
  07/04/2017
  L'empresa ha posat en els darrers dies la primera pedra de la nova planta que, segons les previsions, començarà a funcionar el 2019. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, José A. Montero.
  Arxivat a: Promoció Econòmica
 6. Logotip de l'empresa pública
  23/03/2017
  Es contractaran persones per a les borses de treball per a les activitats educatives de lleure dels departaments d'Infància i Joventut i per al Casal Esportiu. Les sol·licituds es poden presentar fins al 7 d'abril.
  Arxivat a: Promoció Econòmica
 7. Acte de lliurament de diplomes a les persones participants en les accions formatives de l'OPEC
  15/03/2017
  En els darrers dies s'ha dut a terme el lliurament d'acreditacions formatives a les 25 persones contractades a través dels Plans d'Ocupació Local (POL) 2016. També han rebut el seu diploma una vintena de persones participants en les accions formatives desenvolupades pel departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) durant els últims mesos.
  Arxivat a: Promoció Econòmica
 8. Curs bàsic de perruqueria
  24/01/2017
  L’Ajuntament posarà en marxa al mes de febrer un curs subvencionat de perruqueria adreçat a joves de 16 a 29 anys. Les inscripcions es poden formalitzar al departament d’Ocupació, al carrer de la Pau, 10.
  Arxivat a: Promoció Econòmica
 9. Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (c. de la Pau, 10)
  02/01/2017
  L’Ajuntament destinarà 24.000 euros en subvencions per a les activitats econòmiques que hagin contractat persones a l’atur participants en projectes del Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç i a emprenedors que hagin iniciat un projecte empresarial. Els ajuts es poden sol·licitar fins al 20 de gener.
  Arxivat a: Promoció Econòmica
 10. El programa DIL Barri-Olimpia inclou formació en noves tecnologies i competències transversals
  27/12/2016
  L'Ajuntament contractarà dos orientadors laborals, un integrador social, un formador en noves tecnologies, un tècnic per desenvolupar un programa de formació en gestió de residus i un auxiliar de serveis. Les sol·licituds es poden presentar fins al 10 de gener a través de la pàgina web dels Serveis Locals d’Ocupació de la Diputació www.diba.cat/slo
  Arxivat a: Ajuntament, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica
Pàgina 1 de 3 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona