CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Medi Ambient

Medi Ambient

Opcions

Notícies per data

 1. Feines als embornals per evitar males olors del clavegueram
  13/05/2022
  En total s’ha previst actuar sobre 84 embornals a les zones de Ca l’Espasell, Can Parera i La Bòbila, entre d'altres. L’acció es podrà estendre a altres punts on es detectin problemes persistents de males olors.
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 2. Un moment del Let's Clean Up Europe d'aquest diumenge a Montornès. (imatge: Montornès Animal)
  09/05/2022
  Una quinzena de persones voluntàries s’han sumat a l’acció de neteja emmarcada en la iniciativa Let’s Clean Up Europe celebrada aquest diumenge. Enguany han recollit prop de 30 kg de deixalles que han trobat a l’entorn del riu Mogent i posteriorment les han separat als contenidors ubicats a l’aparcament del CEM Les Vernedes.
  Arxivat a: Medi Ambient
 3. Nens i nenes de 6è de l'escola Marinada plantant un Om.
  05/05/2022
  Aquest dijous, l'alumnat de 6è de l'Escola Marinada ha plantat una dotzena d'oms a la llera del Riu Mogent, una espècie arborícola pràcticament extingida a Europa. L'activitat forma part del catàleg que l'Ajuntament ofereix a les escoles.
  Arxivat a: Educació, Medi Ambient
 4. Imatge de promoció de la Setmana Internacional del Compost a les deixalleries del Vallès Oriental
  02/05/2022
  Amb motiu de la Setmana Internacional del Compost, fins al 7 de maig les deixalleries de la comarca oferiran fins a 50 litres de compost a cada persona que s’apropi amb el recipient corresponent. L’objectiu d’aquesta iniciativa anual és fomentar l’ús d’aquest material provinent de la recollida selectiva de la fracció orgànica.
  Arxivat a: Medi Ambient
 5. Un moment de la plantada d'aquest matí.
  22/04/2022
  Dins del projecte CuEmE, els nens i les nenes de la cooperativa Mitja Ametlla de l’Escola Palau d’Ametlla han realitzat una plantada d’arbres i arbustos a la llera del riu Mogent on recentment ha tingut lloc una acció d’extracció de canya americana. Per la seva part, l’Escola Mogent n’ha dut a terme una altra en els darrers dies, i l’Escola Marinada la farà el 5 de maig.
  Arxivat a: Educació, Medi Ambient
 6. Representants d'entitats, consorcis i ajuntaments, a la presentació del projecte BioVO. (Imatge: Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental)
  20/04/2022
  El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental i el Consorci Besòs Tordera, dels quals forma part Montornès, col·laboraran per generar biometà, un gas renovable, a partir del biogàs que es genera a les seves plantes de tractament de residus.
  Arxivat a: Medi Ambient
 7. .
  13/04/2022
  Un any més, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental posa en marxa la campanya DeixaLlibres amb l'objectiu d'afavorir la reutilització de llibres i allargar-ne la vida.
  Arxivat a: General, Medi Ambient
 8. Infants de l'Escola Mogent participen en l'acció de neteja al Turó del Pedró.
  05/04/2022
  Al voltant de 80 infants de 1r i 2n de l’Escola Mogent han participat en una acció de neteja i reciclatge aquest matí al bosc del Turó del Pedró. L’alumnat hi ha recollit aproximadament 139 kg de deixalles com plàstics, vidres, roba i mobles. A més, diumenge un total de 33 persones voluntàries es van sumar a l’acció de neteja que la Mitja i Montornès Animal van celebrar a l’entorn del riu Mogent.
  Arxivat a: Educació, Medi Ambient
 9. Tram del carrer de Can Parera, al costat de l'Ajuntament
  24/03/2022
  Les tasques es duran a terme aquest divendres, 25 de març, aprofitant que és dia no lectiu a Montornès i que, per tant, no hi haurà moviment a l’entorn de l’Escola Can Parera. Entre les 8 i les 14 h el carrer de Can Parera romandrà tallat al trànsit. Tampoc es podrà aparcar al primer tram, al costat de l’Ajuntament.
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 10. Exterior del Centre Juvenil Sputnik
  17/03/2022
  L’equipament del barri de La Bòbila és un dels tres projectes estatals que la xarxa Ayuntamientos #PorElClima ha distingit a la primera edició dels premis. Des de l’inici, l’edifici ha estat concebut com una infraestructura ecològica i eficient i compta amb la qualificació energètica A. A més, el centre és candidat a obtenir la certificació VERDE del Green Building Council.
  Arxivat a: Joventut, Medi Ambient
Pàgina 1 de 12 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona