CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Medi Ambient

Medi Ambient

Opcions

Notícies per data

 1. Neteja del bosc del Pedró per part d'alumnes de l'Escola Mogent
  12/04/2019
  Més d'un centenar d'alumnes de l'Escola Mogent han participat per segon any en una acció de neteja i reciclatge al bosc del turó del Pedró. Hi han recollit a l'entorn de 84 Kg de deixalles.
  Arxivat a: Educació, Infància, Medi Ambient
 2. .
  02/04/2019
  El dimarts, 9 d'abril, de 10.20 a 10.30 h, es durà a terme una prova de funcionament de les sirenes ubicades al terme municipal per alertar en cas d'emergència química.
  Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Seguretat ciutadana
 3. Bicicletes elèctriques (Font: eMobike)
  04/03/2019
  Els ajuntaments de Montornès i de Montmeló, amb la col·laboració de l'empresa local eMobike, treballen per implantar un sistema públic de bicicletes elèctriques que enllacin el nucli urbà de Montornès amb l'estació de rodalies de Renfe.
  Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Via pública
 4. .
  28/02/2019
  Els nivells de partícules PM10 són elevats a tot Catalunya, per la qual cosa la Generalitat ha declarat un episodi per alta contaminació. Es recomana moderar l’activitat física a l’aire lliure, sobretot la de persones amb malalties respiratòries i cardiovasculars. El protocol que s'ha activat no comporta restriccions a vehicles, tot i que es recomana a la ciutadania desplaçar-se a peu o amb bicicleta, utilitzar el transport públic, reduir els desplaçaments amb vehicle privat, i realitzar una conducció eficient.
  Arxivat a: Medi Ambient
 5. .
  23/01/2019
  Per quart any consecutiu, l'ACA ha convocat un concurs de fotografia i video a les xarxes socials amb motiu de la commemoració, el 19 de març, del Dia Mundial de l'Aigua. En aquesta edició està dedicat a l'impacte de l'abús dels plàstics i la seva presència en l'aigua. Les propostes es podran presentar fins al 10 de març.
  Arxivat a: Medi Ambient
 6. Guanyadors de la 5a edició del sorteig "Anar a la deixalleria té premi" (Font: Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental)
  18/06/2018
  Pedro Romero, veí de Montornès, ha guanyat el primer premi del sorteig “Anar a la deixalleria té premi” que consisteix en dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP.
  Arxivat a: General, Medi Ambient, Via pública
 7. Imatge de la campanya
  11/05/2018
  Aquesta setmana ha començat la promoció “Anar a la deixalleria té premi”. Totes les persones que utilitzin la deixalleria fins al 31 de maig entraran en el sorteig d’entrades per al Gran Premi de Catalunya de MotoGP i un val per bescanviar a la llibreria La Gralla de Granollers.
  Arxivat a: General, Medi Ambient
 8. .
  05/04/2018
  El dimarts, 10 d'abril, de 10.20 a 10.30 h, es durà a terme una prova de funcionament de les sirenes ubicades al terme municipal per alertar en cas d'emergència química.
  Arxivat a: Medi Ambient, Seguretat ciutadana
 9. Alumnes de l'Escola Mogent han netejat el bosc i après a reciclar
  20/03/2018
  Més d'un centenar d'alumnes de l'Escola Mogent han participat aquest dimarts en una acció de neteja i reciclatge al bosc del turó del Pedró.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació, Medi Ambient
 10. La plana de Can Vilaró vista des del turó de l'Ernest
  26/02/2018
  El 28 de febrer acaba el termini de sol·licitud de subvencions convocades per la Diputació per a les explotacions forestals, les empreses agrícoles-ramaderes i de serveis, la millora d'habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic, les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa, en l'àmbit dels Parcs Naturals de la província de Barcelona.
  Arxivat a: Medi Ambient
Pàgina 1 de 5 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona