CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Medi Ambient

Medi Ambient

Opcions

Notícies per data

  1. Nou arbrat al carrer de Prat de la Riba.
    22/02/2023
    Recentment s’han realitzat diverses plantacions d’arbres a la plaça del Poble, al carrer de Prat de la Riba i a la plaça de Bellesguard. Es tracta d’espècies caducifòlies que resisteixen la sequera i les plagues. També s'han instal·lat o reparat els sistemes de reg per degoteig.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori, Via pública
  2. .
    15/02/2023
    La Generalitat ha obert el termini de sol·licitud d’ajuts per dur a terme actuacions als boscos i zones forestals de titularitat privada. Es poden demanar fins al 13 de març.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori
  3. Els guanyadors i guanyadores del 14è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral amb la regidora de medi ambient i territori, Mar Garcia, i alcaldes de la zona.
    23/01/2023
    Divendres es va celebrar l'acte de lliurament de premis del 14è Concurs fotogràfic del Parc a Can Saurina. A la trobada també es va presentar la col·lecció virtual d'artròpodes de la zona i el calendari fotogràfic de 2023. Les imatges guanyadores i finalistes del concurs formen part d'una exposició que es podrà visitar al Casal de Cultura fins al 17 de febrer.
    Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Territori
  4. .
    16/12/2022
    L’espai ofereix assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l’eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.
    Arxivat a: Medi Ambient
  5. Un moment de l'acte en què han intervingut l'alcalde, José A. Montero, i el tècnic municipal de medi ambient, Juanjo Becerril.
    14/12/2022
    Aquest migdia s’ha presentat la nova campanya per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la recollida de residus i aconseguir un municipi més net i sostenible. En els propers dies el veïnat rebrà a casa seva informació per fer una correcta gestió de les deixalles.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori, Via pública
  6. Informació a peu de carrer de la campanya "Aquí no llencem ers. Aquí ho reciclem tot."
    02/12/2022
    Un equip d’informadors/es ambientals assessoren el veïnat sobre la importància del reciclatge i sobre quins residus van a cada contenidor. Aquest divendres han passat pel mercat de Montornès Centre i aquest dissabte aniran al de Montornès Nord. També tornaran els dies 16 i 17 de desembre. L’actuació forma part de la campanya anual que impulsa el Consorci per a la Gestió dels residus del Vallès Oriental.
    Arxivat a: Medi Ambient
  7. .
    25/11/2022
    L'Agència Catalana de l'Aigua ha declarat l'alerta per sequera al sistema del Ter-Llobregat i a la conca de la Muga, que abasteix 202 municipis, incloent-hi l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Amb això, ja són 514 els municipis, entre els quals hi ha Montornès, en alerta, territori que representa una població de 6,7 milions d’habitants. Les restriccions entren en vigor aquest divendres, 25 de novembre.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori
  8. Noves escales des del vestíbul de l'Escola Sant Sadurní.
    04/11/2022
    El projecte, que arriba en conjunt a 1.280.000 €, servirà per a la rehabilitació funcional i energètica de l’escola. Montornès també ha aconseguit recentment més de tres milions d’euros per a intervencions de regeneració a habitatges i se situa entre els municipis catalans que han aconseguit més recursos dels fons europeus.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori
  9. La regidora de Medi Ambient, Mar García, amb els consultors Carla Garcia i Arnau Esparza de Ramon Folch i Associats.
    02/11/2022
    El procés de participació ciutadana impulsat per a l’elaboració del PAESC ha recollit una cinquantena de propostes incorporades al document final. Entre les accions previstes hi ha la redacció d’una Ordenança per a l’estalvi d’aigua i d’un Pla director del verd urbà, la implantació d’instal·lacions solars fotovoltaiques a cobertes públiques o el disseny de campanyes per sensibilitzar la ciutadania.
    Arxivat a: Medi Ambient
  10. Imatge: Wikimedia commons / Panoramio
    18/10/2022
    D’acord amb la nova llei estatal, ja no es poden cremar restes vegetals com es feia fins ara, sinó que s'han de reciclar. Només està permesa la crema de restes quan hi ha alguna malaltia o plaga de la vegetació confirmada per tècnics de la Generalitat o Agents Rurals. També es permeten els focs d’esbarjo, sempre que no impliquin restes vegetals.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori
Anterior Pàgina 4 de 17 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona