CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Territori

Territori

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

 1. Obres de renovació de la xarxa d'aigua al passatge de Maria Aurèlia Capmany.
  05/09/2023
  Els treballs, a càrrec de GIACSA, tindran una duració prevista de 4 setmanes i serviran per renovar la xarxa d’aigua potable del passatge. Les actuacions inclouen la substitució de les canonades actuals i la instal·lació d’un nou hidrant.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 2. Treballs de construcció de la balconada que donarà accés a les aules del primer pis per la banda del pati i una escala d’evacuació en aquest espai.
  25/08/2023
  Els treballs inclouen la millora de l’aïllament de les façanes i la coberta, la substitució de la caldera de gas per un sistema d’aerotèrmia, la instal·lació de plaques fotovoltaiques i la construcció d’una nova escala al pati per millorar la seguretat contra incendis.
  Arxivat a: Territori
 3. .
  22/08/2023
  L’Ajuntament ha tancat tots els accessos al medi natural amb vehicle privat, en base a les mesures excepcionals que la Generalitat ha aprovat per l’alt risc d’incendi fins aquest divendres. Es recorda que és prohibit fer foc a tot tipus d’espais oberts i utilitzar maquinària com bufadors i serres radials.
  Arxivat a: Territori, Prevenció d'incendis
 4. Horts socials i ecològics municipals.
  22/08/2023
  En aquesta ocasió es posen a disposició del veïnat un total de 8 llicències temporals. El termini de presentació de sol·licituds començarà el 23 d’agost i finalitzarà el 20 de setembre de manera telemàtica o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana.
  Arxivat a: Medi Ambient, Territori
 5. Nova lluminària al passatge d'Amgala del Sàhara
  19/07/2023
  En els darrers dies s’ha completat la substitució de 24 lluminàries de vapor de sodi per altres de tecnologia LED als passatges d’Amgala del Sàhara i de la Solidaritat.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 6. Obres de construcció del tercer ascensor a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes
  14/06/2023
  El nou ascensor facilitarà l’accessibilitat a les grades del pavelló esportiu. Els treballs compten amb una subvenció dels Fons Europeus Next Generation per al foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania.
  Arxivat a: Esports, Territori
 7. Lluminàries renovades a l'entorn de la plaça de l'Autonomia.
  07/06/2023
  Les noves lluminàries, de tecnologia LED, representaran un estalvi del consum elèctric del 75 %. Amb l’actuació s’arriba als 63 punts substituïts a la zona.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 8. .
  01/06/2023
  Els dies 3 i 4 de juny, de 7 a 20 h, s’establirà un dispositiu especial de trànsit a les vies d’accés als polígons de Can Parellada, Can Masferrer, El Congost i El Raiguer. També hi haurà restriccions de circulació i aparcament en alguns vials.
  Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana, Territori, Via pública
 9. .
  30/05/2023
  Les actuacions tindran lloc entre aquest dimecres 31 de maig i el dijous 1 de juny. L’av. de la Mare de Déu de Montserrat quedarà tallada al trànsit en el tram comprès entre els carrers dels Pins i del Pedró. Els mateixos dies, el passatge d’Amgala també estarà tallat als vianants.
  Arxivat a: Ajuntament, Territori, Via pública
 10. .
  26/05/2023
  Les actuacions tindran lloc entre el dilluns 29 i el dimarts 30 de maig. No es preveu cap tall de circulació però pot haver afectacions puntuals en el trànsit i l’aparcament de vehicles en alguns trams.
  Arxivat a: Territori, Via pública
Pàgina 1 de 5 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona