CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Opcions

Notícies per data

 1. Acció formativa a les dependències de l'OPEC
  27/11/2018
  Una quarantena de persones que es troben en recerca de feina han participat durant els darrers mesos en quatre accions formatives desenvolupades pel departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC)
  Arxivat a: Promoció Econòmica
 2. Les joves del Programa de Garantia Juvenil amb l'alcalde, José A. Montero
  08/11/2018
  Per tercer any, l'Ajuntament ha contractat joves en pràctiques del programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Enguany han estat tres noies que desenvoluparan tasques a diversos departaments.
  Arxivat a: Ajuntament, Joventut, Promoció Econòmica
 3. .
  11/10/2018
  El 26 d’octubre es durà a terme un tast de vins de la DO Alella a la Masia El Molí, en el marc de l'Enotast promogut pel Consorci Enoturístic de la DO Alella
  Arxivat a: Promoció Econòmica
 4. Sessió formativa en el marc del projecte DIL Barri Olímpia
  27/07/2018
  Segons les dades del departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC), un total de 270 persones han estat ateses en les sessions d'acollida del Dispositiu d'Inserció Laboral Barri Olímpia. D'aquestes, 208 han participat en alguna de les accions formatives i de suport a la recerca de feina. En total s'han aconseguit 68 insercions laborals.
  Arxivat a: Promoció Econòmica
 5. L'alumnat d'auxiliar d'hoteleria va fer i servir l'aperitiu durant la cloenda del PTT
  27/06/2018
  Un total de 27 joves han rebut en els darrers dies l'acreditació per haver superat la formació del Pla de Transició al Treball (PTT) en les branques d'auxiliar d'hoteleria, cuina i restauració i de fabricació mecànica.
  Arxivat a: Educació, Promoció Econòmica
 6. .
  30/05/2018
  El 9 de juny Montornès acollirà una jornada dedicada a donar a conèixer els valors de l’Economia Social i Solidària. Es farà en forma de fira amb tota mena d’activitats lúdiques i divulgatives de 17 a 21.30 h a la plaça de Joan Miró i a l’Escola Sant Sadurní.
  Arxivat a: Ciutadania, Promoció Econòmica
 7. Participants al POL 2017: Administratives, brigada de Serveis Socials, agent cívic, conserges i brigada municipal
  17/05/2018
  Aquest dimecres s'ha dut a terme el lliurament d'acreditacions formatives a les 31 persones contractades a través dels Plans d'Ocupació Local (POL) 2017. El programa ha permès desenvolupar 12 projectes en els àmbits de manteniment, jardineria i obres, control de la via pública , tasques administratives i serveis socials.
  Arxivat a: Ajuntament, Promoció Econòmica
 8. Alguns enigmes de l'"Endevina-la!" (CPNL)
  16/03/2018
  Per segona vegada, els comerços de la Unió de Botiguers col·laboren amb l'Oficina de Català en el joc d'enginy "Endevina-la". S'hi podrà participar entre el 16 de març i el 14 d'abril.
  Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
 9. El regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado i l'alcalde, José A. Montero
  16/02/2018
  L'Ajuntament destinarà 313.121,82 € subvencionats pel SOC a continuar desenvolupant actuacions de cohesió social en l'àmbit del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord. L'ajut, articulat a través del programa Treball als barris, permetrà contractar els recursos humans necessaris per posar en marxa una nova edició del dispositiu d'inserció laboral DIL Barri-Olímpia. També es reeditarà el projecte de dinamització comunitària Viu i conviu al barri, així com un programa de neteja viària i gestió de residus.
  Arxivat a: PII Montornès Nord, Promoció Econòmica
 10. Sessió dirigida per experts de l’empresa Autolica
  13/02/2018
  L’alumnat del Pla de Transició al Treball (PTT) d’auxiliar de fabricació mecànica i d’ajust i soldadura ha participat aquest curs en un taller sobre productes abrasius i eines de tall gràcies a la intermediació de l'empresa Hidralair. Un any més, Henkel i Autolica també han col·laborat amb el pla amb sessions formatives per al jovent.
  Arxivat a: Educació, Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 2 de 5 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona