CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Joventut

Joventut

Opcions

Notícies per data

  1. Urnes de la votació de l'Assemblea Jove dels pressupostos participatius Kosmos  (Imatge d'arxiu)
    13/07/2023
    El projecte ha estat incorporat en l’apartat del catàleg dedicat a iniciatives de participació. El llistat inclou una setantena d’experiències en l’àmbit juvenil a municipis de tot Espanya.
    Arxivat a: Joventut
  2. Cartell de l'activitat.
    29/06/2023
    Per segon any consecutiu, durant tota una nit, Montornès serà l’escenari d’un joc de rol en viu. Aquest dissabte, entre les 22 h i les 4 h tindran lloc diverses proves pels carrers del centre del poble amb persones disfressades de zombi, per la qual cosa s’avisa el veïnat que no s’espanti.
    Arxivat a: Joventut
  3. Cartell de l'activitat.
    06/06/2023
    Un grup de joves que fan ús dels centres juvenils Sputnik i Satèl·lit han organitzat una competició de futbol els dies 21 i 22 de juny al Cruyff Court de Montornès. Les persones de 12 a 17 anys que s’hi vulguin apuntar han de presentar l’autorització corresponent al Satèl·lit abans del 12 de juny. L'activitat compta amb el suport del Departament de Joventut.
    Arxivat a: Esports, Joventut
  4. Cartell de l'activitat.
    23/05/2023
    Aquest dissabte el Centre Juvenil Sputnik acollirà una jornada dedicada a l’esport femení i el periodisme. La xerrada comptarà amb intervencions de María Fernández Vidal, una de les autores del llibre “Superheroïnes de l’esport”. És una de les activitats sorgides en el marc dels pressupostos participatius joves Kosmos 2023.
    Arxivat a: Joventut
  5. Imatge de la programació.
    17/05/2023
    Entre el juny i el juliol el jovent podrà participar en diverses propostes sorgides dels pressupostos participatius Kosmos 2023 del Departament de Joventut. El termini de preinscripcions finalitzarà el 31 de maig, i el 2 de juny es farà un sorteig amb aquelles activitats que tinguin més sol·licituds que places.
    Arxivat a: Joventut
  6. Instal·lacions de cal·listènia al torrent de Vinyes Velles.
    11/05/2023
    El conjunt inclou una desena d’aparells per exercitar el cos i té capacitat per a més de 20 persones usuàries. La iniciativa va ser una de les escollides per l’Assemblea Jove en el marc dels pressupostos participatius Kosmos de l’any passat.
    Arxivat a: Joventut, Via pública
  7. Torneig d'escacs a la plaça de Pau Picasso. (imatge d'arxiu)
    11/05/2023
    L’Ajuntament destinarà un total de 12.000 euros en ajudes per a infants i joves empadronats/des a Montornès i que practiquin esport a qualsevol entitat del municipi. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 24 de maig. Es poden fer les sol·licituds de manera telemàtica i presencial.
    Arxivat a: Esports, Infància, Joventut
  8. Casal de Vacances (Imatge d'arxiu 2022)
    24/03/2023
    Les persones aspirants formaran part d'una borsa de treball. Les sol·licituds es poden presentar fins al 18 d'abril de 2023.
    Arxivat a: Ciutadania, Infància, Joventut, Ocupació
  9. Imatge del programa d'activitats de la Setmana de l'Orientació.
    16/03/2023
    Del 21 al 24 de març, tindrà lloc a Montornès la Setmana de l'Orientació adreçada a alumnes, famílies i professionals de l’educació. L’objectiu és reforçar l’atenció personalitzada i col·lectiva que els i les estudiants ja reben dins i fora dels instituts.
    Arxivat a: Educació, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  10. Foto de família a l'inici de la jornada amb representants de la Diputació, Generalitat, Consell Comarcal i Ajuntament de Montornès
    24/02/2023
    A l’entorn d’un centenar de professionals relacionats amb l’àmbit de la joventut, la participació i l’acció comunitària han assistit aquest divendres a la Jornada #VallèsJove. Ha estat dedicada als pressupostos participatius joves i a les experiències realitzades a Catalunya, entre les quals hi ha els pressupostos participatius Kosmos de Montornès.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Joventut
Anterior Pàgina 3 de 24 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona