CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip

Esports

Opcions

Notícies per data

  1. Torneig d'escacs a la plaça de Pau Picasso. (imatge d'arxiu)
    11/05/2023
    L’Ajuntament destinarà un total de 12.000 euros en ajudes per a infants i joves empadronats/des a Montornès i que practiquin esport a qualsevol entitat del municipi. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 24 de maig. Es poden fer les sol·licituds de manera telemàtica i presencial.
    Arxivat a: Esports, Infància, Joventut
  2. Un moment d'un dels partits dels Cebolletas FC.
    08/05/2023
    El Cruyff Court de Montornès ha estat una de les seus de la fase regional del torneig "Salid y disfrutad", celebrada aquest diumenge. Cebolletas FC, de l'Escola Can Parera, s'ha classificat per a la fase estatal, que tindrà lloc el 21 de maig a Igualada.
    Arxivat a: Esports
  3. Els dos equips Specials amb entrenadors/es, famílies i membres del Club Bàsquet Vila de Montornès; i l'alcalde, José A. Montero.
    28/04/2023
    Aquest dijous a la tarda els jugadors dels dos conjunts montornesencs Specials han rebut una placa i han signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament. D'aquesta manera se'ls ha reconegut institucionament el fet d'haver-se proclamat campions dels Special Olympics Granollers 2023. També se'ls ha lliurat una bandera del municipi perquè els pugui acompanyar en els desplaçaments.
    Arxivat a: Esports
  4. Un moment de la final femenina.
    17/04/2023
    Aquest dissabte, 12 equips formats per nens i nenes de 6è han disputat la fase local de la competició promoguda per la Fundació Cruyff. Cebolletas FC, de l'Escola Can Parera, i Keloke, de l'Escola Marinada, han estat els guanyadors. L'Atlantic FC, de l'Escola Palau d'Ametlla, ha aconseguit el certificat al respecte.
    Arxivat a: Esports
  5. Foto de grup amb les persones assistents a l'acte.
    13/04/2023
    L’organització de la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca ha reconegut els primers i les primeres atletes locals a creuar la línia de meta. A més, Henkel ha lliurat el xec de 2.096 euros a la Creu Roja de Granollers, una aportació aconseguida amb l’euro per persona inscrita i per cada imatge presa a la carpa de la iniciativa Movimiento Piu.
    Arxivat a: Esports
  6. Alex Villa al podi del Campionat de Catalunya d’Edats 2023. (imatge: Federació Catalana d'Escacs)
    11/04/2023
    Villa i altres 8 esportistes de l’entitat han disputat el campionat autonòmic a Cambrils, en un esdeveniment que ha aplegat gairebé 500 jugadors/es. Aquest mes el jugador montornesenc ha estrenat el títol de Mestre Candidat, una distinció atorgada per la Federació Internacional d’Escacs (FIDE) per haver superat els 2.200 punts Elo FIDE.
    Arxivat a: Esports
  7. Els dos equips Specials del CB Vila de Montornès, després de la victòria. (imatge: CB Vila de Montornès)
    05/04/2023
    Els Specials A i B del Montornès han superat els tres partits que han jugat i han arribat al més alt de la classificació de la competició, celebrada del 30 de març al 2 d’abril a Granollers. Les olimpíades han aplegat al voltant de 1.500 esportistes d’arreu del món i han inclòs fins a 14 disciplines com l’atletisme, la gimnàstica o el bàdminton.
    Arxivat a: Esports
  8. Els guanyadors i guanyadores de la XIX Nit de l'Esport.
    01/04/2023
    Aquest divendres, s’ha tornat a reconèixer l’esport i la constància en una gala celebrada a la Carpa Polivalent El Sorralet. Prèviament, s’ha dut a terme una recepció per destacar el palmarès internacional aconseguit per 4 esportistes durant el 2022.
    Arxivat a: Esports
  9. Arnau Pérez després de proclamar-se campió de Catalunya de Duatló de Muntanya. (imatge: Club Triatló Montornès)
    31/03/2023
    L’esportista del Montornès ha estat el més ràpid en la categoria cadet a la prova celebrada a Balaguer. Joel Joan Sans, del mateix club, també hi ha competit en la categoria infantil, on s’ha fet amb l’11a posició.
    Arxivat a: Esports
  10. María López, Lídia Rodríguez i Raquel Roy al podi. (imatge: RFE de Karate)
    29/03/2023
    L’equip nacional s’ha fet amb la plata al Campionat d’Europa sènior celebrat a Guadalajara, després de perdre una ajustada final contra Itàlia.
    Arxivat a: Esports
Anterior Pàgina 4 de 39 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona