CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > El municipi > Festes locals > Festa Major > Festa Major 2022

Festa Major 2022

.
.
.
.

Canvis en el programa per mal temps

A causa de les previsions de pluges intenses i dels avisos de CECAT i per tal de garantir la seguretat en el desenvolupament dels esdeveniments que requereixen muntatges exteriors, us comuniquem els següents canvis en els actes del programa de Festa Major previstos per aquest divendres 16 de setembre:

  • Photocall – I love Disco. De 19 a 21 h. Es trasllada al vestíbul del Teatre Margarida Xirgu
  • Pregó de Festa Major amb l’actor Pep Plaza. 21 h. Es trasllada al Teatre Margarida Xirgu.
  • Cremada de l’Ajuntament. Es trasllada a demà dissabte 17 de setembre, a les 21.30 h (entre el correfoc infantil i el correfoc adult).
  • Guateque - Que nos quiten lo bailao. 23 h. Es trasllada a la Sala Gran (soterrani) del Teatre Margarida Xirgu.
  • Queden anul·lats els concerts de les 23 h amb Balkan Paradise Orchestra i de la 1 h amb La Fúmiga previstos a la zona de concerts ubicada a l’aparcament de CEM Les Vernedes.
  • La Festa DJ amb Wateke Group canvia horari i emplaçament. Tindrà lloc de 0 a 4 h a la Carpa Polivalent El Sorralet.

Punt Lila de la Festa Major 2021.
Punt Lila de la Festa Major 2021.

Respecte i convivència per a una bona Festa Major

El programa de les festes inclou una campanya de sensibilització amb consells i recomanacions que tenen a veure amb el consum d’alcohol moderat, el descans del veïnat, l’ús de gots reutilitzables per evitar residus, o la prevenció d’agressions masclistes i sexistes, entre d’altres. Justament per abordar aquest darrer punt, les persones que vulguin podran adreçar-se al Punt Lila i la Vela de Salut de les dimensions Violeta i Crítica les nits del 16, 17 i 18 de setembre, de 23 a 3 h, a la zona de concerts de l’aparcament del CEM Les Vernedes.

 

Autos de xoc a la fira d'atraccions de 2021 a Montornès.
Autos de xoc a la fira d'atraccions de 2021 a Montornès.

Atraccions per a tots i totes

Per segon any consecutiu i amb l’objectiu de garantir l’accés d’infants i persones adultes amb hipersensibilitat auditiva o diagnòstic del trastorn de l’espectre autista (TEA) a les atraccions del recinte firal, es reservarà una franja horària a la qual les atraccions no emetran ni música ni llums estridents. Enguany serà de 18.30 a 20 h.

El diumenge 18 de setembre, les atraccions degudament identificades oferiran una promoció 2x1, de manera que amb la compra d’un tiquet se n’obtindran dos.

La samarreta de la Festa Major 2022 és a la venda als establiments Frutos Secos IKE, El Gato con Botas (imatge) i Pollería Angelita.
La samarreta de la Festa Major 2022 és a la venda als establiments Frutos Secos IKE, El Gato con Botas (imatge) i Pollería Angelita.

Tothom amb la samarreta de les festes!

Ja és a la venda la samarreta de la Festa Major 2022, enguany dissenyada per Andreu Zaragoza i l’empresa local Blackout. El color triat és el blanc i conté la il·lustració de mans de membres d’entitats culturals del poble fent pinya. La samarreta té un preu de 6 euros i està a la venda als establiments Frutos Secos IKE, El Gato con Botas i Pollería Angelita.

 

La Cremada de l'Ajuntament, un dels actes més esperats
La Cremada de l'Ajuntament, un dels actes més esperats

La Festa Major, a tot arreu

Com és habitual, els perfils de Facebook, Twitter i Instagram de l’Ajuntament (@ajmontornes) i els de Facebook i Instagram del Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament (@culturamontornes) compartiran publicacions sobre les activitats. Des de la Comissió de Festes es convida el veïnat a compartir les seves pròpies imatges amb l’etiqueta #FMMontornes22.

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona