CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La cervesa de la Festa Major 2022, ja als establiments de Montornès

La cervesa de la Festa Major 2022, ja als establiments de Montornès

12/09/2022

La 1a Fira de la Cervesa Artesana de Montornès, el BirraFest, ha servit per presentar les begudes que l’empresa Bertus ha elaborat a proposta de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus. Hi ha una cervesa diferent per a cadascuna de les dues penyes. Es poden adquirir a 14 establiments del poble.

En els darrers dies el veïnat ha pogut tastar les postres de la Festa Major 2022 i ara ja té a l'abast la cervesa d’aquesta edició.

És el segon any que les penyes Pere Anton i Els Bartomeus col·laboren per crear una cervesa típica de les festes montornesenques. La d’enguany és una elaboració de la cervesera rubinenca Bertus.

Groga o verda: quina trieu?

L’empresa, de caràcter familiar, ha desenvolupat una cervesa artesana diferent per a cada penya. D’una banda, la dels Pere Antons, anomenada Summer Ale, és una beguda d’estil Kölsch elaborada amb tres tipus de malt i dos llúpols alemanys. És una cervesa rossa amb poc cos i amargor, però amb un bon equilibri entre el malt i el llúpol i amb aromes afruitades.

D’altra, la cervesa de la Penya Els Bartomeus, batejada com a Gretel, és una beguda de blat d’estil Dunkelweizen feta amb sis malts i els llúpols nobles alemanys Tettnanger i Tradition. Té un cos mig amb un lleuger predomini del malt.

Un bon marc per presentar la cervesa de la Festa Major 2022

Les penyes Pere Anton i Els Bartomeus han aprofitat la celebració de la seva 1a Fira de la Cervesa Artesana, el BirraFest, per presentar les dues begudes. La trobada, celebrada dissabte a la plaça de Pau Picasso, va ser tot un èxit, amb centenars d’assistents durant tota la tarda.

La presentació de la cervesa de la Festa Major 2022 va comptar amb la presència de membres de l’entitat sense ànim de lucre Pink Boots Society, que dona suport a les dones que treballen en el sector cerveser i especialment en el de la cervesa artesana. També hi van assistir l’alcalde, José A. Montero i la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez.

A banda de paradetes i tasts de cervesa i menjar, el 1r BirraFest va incloure espectacles de màgia, un concert amb el grup T-NUE i un karaoke per tancar la jornada. El públic també va poder comprar el got de vidre exclusiu de la fira, dissenyat pel montornesenc José Manuel Gavilán, també responsable del cartell.

Podeu adquirir la cervesa de la Festa Major 2022 a 14 botigues i bars de Montornès.

Arxivat a: Cultura i festes
L'alcalde, José A. Montero, i la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, amb representants de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus, de la Pink Boots Society i de l'empresa Bertus.
Les dues cerveses de la Festa Major 2022.
La plaça de Pau Picasso, plena de gom a gom amb el 1r BirraFest.
Venda de les cerveses de la Festa Major 2022 al 1r BirraFest.
Paradetes de cervesa artesana al 1r BirraFest.
Representants de la Pink Boots Society.
Tast de cervesa artesana al 1r BirraFest.
Espectacle de màgia al 1r BirraFest.
Concert amb T-NUE al 1r BirraFest.
Punts de venda de la cervesa de la Festa Major 2022.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona