CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Afectacions en el trànsit i l’estacionament de vehicles per Festa Major

Afectacions en el trànsit i l’estacionament de vehicles per Festa Major

14/09/2022

Amb motiu de les actuacions a la zona de concerts del CEM Les Vernedes, l’aparcament de l’equipament romandrà tancat fins diumenge per realitzar el muntatge i el desmuntatge de l’escenari. A partir del 16 de setembre hi haurà afectacions en el trànsit de vehicles i l'aparcament al Gran Vial i als carrers de Jaume Balmes i de Palau d’Ametlla.

La Policia Local i l’Ajuntament han coordinat un dispositiu especial per regular la circulació de vehicles i l’estacionament durant els dies de la Festa Major 2022.

Afectacions al voltant de la zona de concerts

A partir d'aquest dimecres i fins al diumenge a la tarda, no es permetrà l’estacionament de vehicles a l’aparcament del CEM Les Vernedes per poder muntar i desmuntar l’escenari i les instal·lacions necessàries per als concerts que hi haurà a l’espai.

Tampoc es podrà estacionar al Gran Vial entre divendres 16 a les 6 h i el diumenge 18 a la tarda, al tram que va des de la rotonda de l’av. de la Llibertat (al davant del Casal de Cultura) fins al final de l’aparcament del CEM. La circulació de vehicles al Gran Vial també quedarà interrompuda des de la cruïlla que desvia el trànsit cap a Can Tacó i fins a la rotonda de l’av. de la Llibertat.

Afectacions al centre del poble

El desenvolupament de les activitats festives al centre de Montornès comportarà la implementació de diversos canvis al c. de Jaume Balmes (des de la pl. de la Font fins al c. de Palau d’Ametlla) i al c. de Palau d’Ametlla (des del c. del General Prim fins al c. de l’Estrella). Els trams romandran tancats al trànsit des de les 6 h de divendres per l’activitat del mercat i fins dilluns a les 22 h.

Els vehicles podran circular pels carrers del General Prim, de Blas Infante i de Jaume Balmes en direcció a l’av. de l’Onze de Setembre. Al c. del Sol es limitarà el pas des de la rambla de Sant Sadurní només per al veïnat resident i guals, convertint-se en un carrer de doble direcció.

Alternatives en l’estacionament de vehicles al Gran Vial

Com a alternativa d'aparcament a la zona afectada del Gran Vial, la Policia Local recomana punts propers com el Vial Centre, el Vial Nord o el Vial del Ferrocarril.

Arxivat a: Cultura i festes
Dispositiu de trànsit de vehicles al Gran Vial durant la Festa Major (Imatge d'arxiu)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona