CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Festa Major 2022, a punt de començar!

La Festa Major 2022, a punt de començar!

07/09/2022

Aquest dimecres el Teatre Margarida Xirgu ha acollit la presentació de la Festa Major 2022. Durant l'acte també s’ha presentat el vídeo de la Festa Major, que incideix en aspectes com la convivència i el feminisme, i la caravana “Dimensioneta”.

Entitats, veïnat i representants municipals s'han trobat aquesta tarda al Teatre Margarida Xirgu per donar la benvinguda als actes de la Festa Major 2022.

La presentació ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero, de la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, així com de representants de la Colla de Geganters, el Ball de Diables i Drac de Montornès, les penyes Pere Anton i Els Bartomeus, i la Unió de Botiguers.

A l’acte, obert a la ciutadania i conduït per l’actriu Gina Segura (coneguda artísticament com La Churry) que ha actuat com a mestressa de cerimònies, s'han mostrat els trets més destacats d’aquesta edició, lliure de les restriccions motivades per la pandèmia.

La Comissió de Festes ha preparat una programació amb més de 60 propostes per a tots els públics. L’actor i humorista Pep Plaza, conegut sobretot per les seves imitacions al programa d’humor Polònia de TV3, serà el pregoner de la Festa Major 2022. Els actes centrals tindran lloc del 16 al 19 de setembre.

La Festa Major compta amb la col·laboració de les empreses Coca-Cola, Lucta, Zago i Dimas, i del comerç local, amb la Unió de Botiguers i la pastisseria Viñallonga.

Respecte i convivència per a una bona Festa Major

L’acte d’aquest dimecres ha inclòs la presentació d’una campanya social i cívica per tenir una Festa Major sense violències masclistes ni LGTBIfòbiques que incideix també en el consum moderat d’alcohol, en el respecte al descans del veïnat i en l’ús de gots reutilitzables per evitar residus i mantenir net l’espai públic. La campanya estarà present als diversos canals de comunicació de l’Ajuntament.

La Dimensioneta, punt d’informació de les “Dimensions Joves”

En aquesta edició s’estrenarà la Dimensioneta, una caravana que esdevindrà punt d’informació mòbil, durant la Festa Major, de les dimensions “Violeta” i “Crítica” incloses en el projecte de suport juvenil “Dimensions Joves”. Fora d’aquestes dates, el vehicle serà la referència d’altres dimensions del projecte com ara la Sociolaboral, la d’Orientació acadèmica i la de Mobilitat internacional.

Altres presentacions

També aquesta setmana tindrà lloc la presentació de les ja tradicionals postres de Festa Major, una iniciativa de la Penya Pere Anton i el pastisser local Jaume Viñallonga. Es farà aquest dijous, 8 de setembre, a les 11.30 h, a la Pastisseria Viñallonga (carrer de Jacint Verdaguer, 3).

Algunes activitats del programa de la Festa Major requereixen de reserva prèvia al web entrades.montornes.cat. Podeu consultar quines són al programa. AVÍS: Tot i que no està inclòs al programa, el 17 de setembre, a les 9 h, el Casal de la Gent Gran Centre durà a terme un Campionat de bitlles i petanca.

 

Arxivat a: Cultura i festes, Igualtat, Joventut
Foto de família entre les persones que han intervingut a l'acte de presentació de la Festa Major 2022.
La pallassa La Churry ha conduït l'acte.
Intervenció de la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez.
Intervenció de la dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Raquel Marco.
Intervenció d'Albert Porcar i Sandra Lavado, de la Penya Els Bartomeus.
Intervenció d'Omar González i Mònica Donadeu, de la Penya Pere Anton.
Intervenció de la cap de la Colla de Geganters de Montornès, Anna Medina.
Intervenció del cap de colla del Ball de Diables i Drac de Montornès, Marc Borja.
Intervenció de l'alcalde, José A. Montero.
La Dimensioneta, nova eina de l'equip del Departament de Joventut.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona