CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Serveis i tràmits > Tràmits i gestions > Sol·licitud de subvencions per a projectes de cooperació internacional

Sol·licitud de subvencions per a projectes de cooperació internacional

Descripció

Convocatòria pública municipal de subvencions per a projectes de cooperació internacional per al desenvolupament que incloguin campanyes de sensibilització ciutadana a Montornès del Vallès.

En cas de dubte o consulta:

Lloc: Departament de Cooperació Internacional
Telèfon: 93 572.11.70 ext. 9119
Horaris: 9.30 a 14.30 h
Correu: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L'atenció serà únicament telefònica o per correu electrònic.

Període tramitació

Del 19 d'octubre al 13 de novembre de 2020 (ambdós inclosos)

Qui el pot demanar

Entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i inscrites al registre municipal que realitzin projectes orientats a la cooperació i la solidaritat amb tercers països o bé col·laborin amb organitzacions que fomentin aquest àmbit. També podran accedir als ajuts, agrupacions de persones físiques majors d’edat formades per un mínim de 3 persones que sense tenir personalitat jurídica puguin realitzar els projectes o activitats que siguin motiu de subvenció. Així mateix poden prendre part en la convocatòria aquelles entitats de cooperació al desenvolupament que, tot i no estar registrades al municipi, acreditin una experiència d’un mínim d'un any d'activitat a Montornès del Vallès.

No podran tenir la condició de beneficiàries aquelles entitats que hagin estat beneficiàries en l’anterior convocatòria amb independència del projecte que tinguin pensat presentar.

Procediment per iniciar el tràmit

Per Internet

La sol·licitud es pot presentar telemàticament utilitzant el model d’instància genèrica i adjuntant el formulari de sol·licitud emplenat i signat amb signatura digital o bé manuscrita així com la documentacio descrita en l'apartat "Documentació necessària".

Iniciar el tràmit

Documentació necessària

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona