CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 13.000 euros per a projectes de Cooperació Internacional

13.000 euros per a projectes de Cooperació Internacional

09/11/2021

L’Ajuntament ha obert la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació internacional promoguts per entitats sense ànim de lucre. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 23 de novembre.

Des d’ara i fins al 23 de novembre es poden presentar sol·licituds per optar a les subvencions que l’Ajuntament destina a projectes de cooperació internacional. La convocatòria forma part del Pla de Cooperació al Desenvolupament 2018 - 2022. El Consistori hi aportarà un total de 13.000 euros.

Poden presentar la sol·licitud entitats i associacions sense ànim de lucre de la província de Barcelona que tinguin entre els seus objectius la realització d'activitats de cooperació per al desenvolupament humà sostenible, el foment de la solidaritat en l'àmbit internacional i la lluita contra les desigualtats.

Si es tracta d’entitats locals, hauran d’estar degudament inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Montornès del Vallès. Si són entitats de fora de Montornès, hauran d’acreditar la realització d’activitats de sensibilització ciutadana en matèria de cooperació al municipi durant els darrers 5 anys.

Contribuint als objectius de l'agenda mundial 2030

Els projectes a subvencionar han de respondre a les necessitats de la població beneficiària i han de ser coherents amb els objectius de desenvolupament del país destinatari en el marc de l’agenda mundial 2030.

Les propostes han de ser coherents amb la identitat històrica i cultural de la població, així com les condicions d’equitat i respecte a la mateixa. També han de servir per generar i impulsar la seva autogestió, autonomia i autosuficiència i han d’anar acompanyades d’activitats de sensibilització a Montornès.

El Consell de Solidaritat i Cooperació valorarà les sol·licituds i proposarà l'atorgament de les subvencions que finalment seran aprovades per la Junta de Govern Local.

Les entitats beneficiàries tindran temps d'executar el projecte subvencionat fins al 30 de setembre del 2022.

Podeu presentar les sol·licituds telemàticament fins al 23 de novembre, inclòs, seguint les instruccions que trobareu en l'enllaç adjunt.
En cas de dubte, podeu contactar amb el departament municipal de Cooperació Internacional ((Necessites javascript per veure aquest correu-e); telèfon 935721170 de dilluns a divendres de 9 a 15 h).

Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
Els ODS de l'agenda mundial 2030
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona