CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Serveis i tràmits

Serveis i tràmits

NOU SISTEMA DE CITA PRÈVIA: Evitem cues, estalviem temps 

La via de tramitació preferent amb l'Ajuntament és la telemàtica i, en casos d’impossibilitat, la ciutadania pot fer tràmits de forma presencial a l’OAC, sempre amb CITA PRÈVIA. Per poder accedir a l'atenció presencial s'ha habilitat la plataforma montornes.cat/citaprevia

En una primera pantalla, la plataforma permet ubicar en el mapa les dues oficines d'atenció ciutadana disponibles. També consultar si ja s'ha fet una reserva prèvia o anul·lar-la. 

Si es selecciona "Sol·licitar cita prèvia" s'accedirà a una nova pantalla des de la qual es podrà escollir l'Oficina on es vol rebre l'atenció (OAC Centre al carrer de Sant Isidre o a l'Oficina del barri al carrer Hmnas. de la Virgen Niña) i el tipus de servei desitjat, així com el dia i hora, de les franges que el sistema mostri com a disponibles. També caldrà emplenar els camps de dades que es demanen (Nom, correu, etc.). Un cop clicada la pastilla "Sol·licitar cita prèvia", s'haurà finalitzat la reserva. Posteriorment, el ciutadà/na rebrà un correu amb la confirmació, les dades de la cita i un codi QR. En el cas de les cites prèvies de l'OAC Centre, cal dur aquest codi el dia reservat. 

El sistema de cita prèvia permet evitar cues i esperes innecessàries. La sol·licitud de cita prèvia també es pot fer telefònicament al 93 572 11 70.

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona