CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Serveis i tràmits > Serveis > Consum > Servei d’Informació al Consumidor

Servei d’Informació al Consumidor

El servei de l’Oficina d’Atenció al Consumidor segueix actiu i en funcionament durant el confinament decretat durant l'estat d'alarma per la COVID-19

Com es pot contactar amb el servei OMIC?

El contacte amb el servei es pot fer telefònicament a través del número de l'Ajuntament 93 572 11 70 (de dl. a dv. de 9 a 15 h) o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Cal deixar les dades (nom, DNI, telèfon i mail) i explicar breument el cas (resoldre un dubte, tramitar una reclamació, saber l’estat del teu expedient, etc.). 

Que farà l'OMIC?

El personal de l'OMIC concertaà una cita i trucarà la persona interessada per concretar la petició i resoldre dubtes.

Si fos necessari obrir un expedient s'explicarà el procediment per tal de gestionar-lo i es demanarà la documentació necessària que caldrà enviar per correu electrònic. Si la persona interessada no disposa d’aquesta via, es demanaran les dades imprescindibles per tal que la resolució de l’expedient sigui satisfactòria i la pròpia OMIC s'ocuparà de la tramitació. 

Què passa amb els expedients anteriors a l’estat d’alarma?

Tots els expedients que s’havien iniciat amb anterioritat s'han anat tramitant. Amb tot, és probable que encara no hagin obtingut resposta, ja que els terminis legals han quedat aturats durant l'estat d'alarma. Les persones que tinguin expedients en curs poden contactar amb l'OMIC per saber quina és la situació del seu cas.

I si es vol presentar la reclamació directament?

Caldrà que la persona interessada ho comuniqui i des de l'OMIC se li facilitaran els formularis necessaris i se li explicarà el procediment a seguir. 

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona