CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Serveis i tràmits > Tràmits i gestions > Sol·licitud de subvencions per a projectes d’igualtat de gènere

Sol·licitud de subvencions per a projectes d’igualtat de gènere

Descripció

El departament d’Igualtat de l’Ajuntament atorga anualment subvencions per la realització de projectes i activitats per promoure la igualat efectiva de dones i homes a Montornès. 

Els projectes han de ser coherents amb els àmbits d’activitat fixats a les línies estratègiques que recull el vigent Pla d’igualtat de gènere: 

  1. Fomentar l’empoderament de les dones del municipi  i visibilitzar les seves  aportacions des d’una vessant comunitària.
  2. Promoure una redistribució equitativa dels treballs i dels temps entre dones i homes, tant en l’àmbit públic com privat.
  3. Promoure  la coeducació en tots els nivells educatius, fomentant la transmissió de valors lliures d’estereotips i que promoguin la igualtat, la no discriminació i el respecte per la diversitat.
  4. Dignificar i democratitzar la feina reproductiva i de cures.
  5. Fomentar la pràctica de l’esport femení i la salut de les dones del municipi.
  6. Afavorir la sensibilització i conscienciació respecte a la igualtat de gènere, la diversitat afectiva i sexual i la prevenció de les violències masclistes

En cas de dubte o consulta:

Lloc: Departament d’Igualtat
Adreça: carrer de la Pau, 10
Telèfon: 670277470
Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Horari: De dilluns a divendres de 9 a 15 h

Termini sol·licitud

Per a la convocatòria 2023 del 28 de juny al 17 de juliol, ambos inclosos (20 dies naturals, a comptar des del dia següent de la data de publicació de l’anunci de la convocatòria).

Temps de resolució

El termini màxim per resoldre i notificar l’atorgament de les subvencions serà de 6 mesos a comptar de la data de publicació de la corresponent convocatòria

Qui el pot demanar

Poden sol·licitar la subvenció les entitats i associacions sense finalitat de lucre, legalment constituïdes, amb seu a Montornès del Vallès i degudament inscrites al Registre Municipal d’Entitats. 

També podran accedir a la condició de beneficiari les agrupacions de persones físiques que sense tenir personalitat jurídica pugui portar a terme els projectes o activitats que siguin motiu de subvenció.

Procediment per iniciar el tràmit

Per Internet

A través d'una instància genèrica, adjuntant els formularis qualificats com a "Documentació necessària" i la documentació que es descriu a la convocatòria.

Iniciar el tràmit

Documentació necessària

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona