CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Serveis i tràmits > Tràmits i gestions > Sol·licitud de subvencions per a projectes d’igualtat de gènere

Sol·licitud de subvencions per a projectes d’igualtat de gènere

Descripció

El Departament d’Igualtat de l’Ajuntament atorga anualment subvencions per la realització de projectes i activitats per promoure la igualat efectiva de dones i homes a Montornès.  

Es podran presentar a la convocatòria projectes i activitats que impulsin l'accés de l'activitat física regular en nenes, noies i dones, dintre de les tipologies d'actuacions següents:
  • Programes d'activitats esportives continuades que promoguin l'activitat física regular, amb una freqüència mínima d'una vegada a la setmana i d'un mínim de 6 mesos de durada o 3 mesos per a programes esportius estacionals (estiu i hivern).
  • Esdeveniments esportius orientats a la promoció de la pràctica esportiva en nenes, noies i dones, tant de l'àmbit federat com popular.
  • Accions o actuacions de caire puntual que tinguin per objecte la promoció de la pràctica esportiva en nenes, noies i dones. Amb la realització d'aquestes actuacions es pretén contribuir a facilitar l'accés de la dona a la pràctica física i esportiva. 
Així mateix, es vol contribuir a trencar amb els estereotips de gènere augmentant l'adherència i la pràctica esportiva regular, minimitzant l'abandonament de la practica esportiva en nenes, noies i dones

En cas de dubte o consulta:

Lloc: Departament d’Igualtat
Adreça: carrer de la Pau, 10
Telèfon: 670277470
Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Horari: De dilluns a divendres de 9 a 15 h

Termini sol·licitud

Per a la convocatòria 2024, del 9 al 28 de maig.

Temps de resolució

El termini màxim per resoldre i notificar l’atorgament de les subvencions serà de 6 mesos a comptar de la data de publicació de la corresponent convocatòria.

Qui el pot demanar

Poden sol·licitar la subvenció les entitats i associacions sense finalitat de lucre, legalment constituïdes, amb seu a Montornès del Vallès i degudament inscrites al Registre Municipal d’Entitats. 

També podran accedir a la condició de beneficiari les agrupacions de persones físiques que sense tenir personalitat jurídica pugui portar a terme els projectes o activitats que siguin motiu de subvenció.

Procediment per iniciar el tràmit

Per Internet

A través d'una instància genèrica, adjuntant els formularis qualificats com a "Documentació necessària" i la documentació que es descriu a la convocatòria que trobareu en l'apartat "Documentació complementària".

Iniciar el tràmit

Documentació complementària

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona