CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Projectes municipals > Urbanisme i territori > Posada a disposició de la Diputació de Barcelona dels terrenys propietat municipal per les obres del Proj. constructiu “Itinerari vianants a la ctra. BV-5001, entre Ca l'Ametller i l'enllaç amb la BP-5002. T.M. Montornès del V. i Vilanova del V.”.

Posada a disposició de la Diputació de Barcelona dels terrenys propietat municipal per les obres del Proj. constructiu “Itinerari vianants a la ctra. BV-5001, entre Ca l'Ametller i l'enllaç amb la BP-5002. T.M. Montornès del V. i Vilanova del V.”.

Es publica l'anunci i l'acord del Ple de data 1 de febrer de 2024 pel qual s'aprova la posada a disposició de la Diputació de Barcelona, a títol tan ampli com a dret sigui necessari, dels terrenys propietat municipal, per a poder iniciar l'execució de les obres del Projecte constructiu “Itinerari de vianants a la carretera BV-5001, entre Ca l'Ametller i l'enllaç amb la BP-5002. T.M. Montornès del Vallès i Vilanova del Vallès” i autorització per l’accés i ocupació temporal de la finca afectada, fins a la finalització de les obres del projecte constructiu de referència.

Els anuncis han estat publicats al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 14 de febrer de 2024, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 9101, de 14 de febrer de 2024 i a l'e-Tauler.

S'inici un període d'informació pública per tal que es puguin presentar les al·legacions que es considerin adients, pel termini de 30 dies, que finalitza el dia 27 de març de 2024.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona