CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip

Pla Especial d’usos en planta baixa

Es publica el Pla Especial d’usos en planta baixa. Aquest Pla ha estat aprovat provisionalment pel Ple de 13 d'abril de 2023. Aquest Pla s'elevarà per a la seva aprovació definitiva a la Comissió d'Urbanisme de Barcelona.

La Junta de Govern Local de 26 d'octubre de 2022 va aprovar inicialment aquest Pla i va acordar suspendre amb motiu de l’aprovació inicial, de conformitat amb el què disposa l’article 73.2 del TRLUC, els procediments de tramitacions de llicències que tinguin por objecte les obres i canvis d’ús per a l’establiment en planta baixa dels usos de garatge, aparcament, habitatge, magatzem, oficines i ús recreatiu per a sales de joc i apostes, en els àmbits delimitats en els plànols 1, 2, 3, 4 i 5 que s’adjunten en el document comprensiu. 

També s’estableix que, atès que es va adoptar amb anterioritat acord de suspensió potestativa amb motiu de l’estudi de la formació d’aquest instrument, el període de suspensió preceptiva, d’acord amb els articles 73.2 i 74.1 del TRLUC, és d’un any des de la publicació d'aquest darrer acord de suspensió, éssent aquest termini el 16 de novembre de 2023. 

Es disposa que, de conformitat amb l'article 102.4 del Reglament de la Llei d’Urbanisme de Catalunya, mentre estigui suspesa la tramitació de procediments i l'atorgament de llicències es poden tramitar els instruments o atorgar les llicències fonamentats en el règim vigent que siguin compatibles amb les determinacions del nou planejament inicialment aprovat, en el cas que, per la naturalesa dels canvis proposats, no es posi en risc l'aplicació del nou planejament, una vegada definitivament aprovat.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona