CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Projectes municipals > Urbanisme i territori > Modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana a l'àmbit del cementiri

Modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana a l'àmbit del cementiri

Es fa pública la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana a l'àmbit del Cementiri municipal aprovada inicialment pel Ple de la Corporació, en sessió ordinària de 8 de juliol de 2021.

De conformitat amb allò que disposa l’article 85.4 del Decret legislatiu 1/2010, de 3 d’agost, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei d’urbanisme de Catalunya, es sotmet a informació pública pel termini d’un mes a comptar des de l’endemà de la última publicació de l'anunci d'aprovació inicial al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOP), al Diari Oficial de la Generalitat (DOG), en un diari de gran difusió de la província, i a l'e-tauler perquè les persones interessades puguin presentar les al·legacions que considerin adients.

El termini d'exposició pública finalitza el 21 de setembre de 2021.

Es fa públic també que, mitjançant acord de Ple de 9 de setembre de 2021, se suspèn la tramitació d’expedients i de llicències en relació amb la Modificació Puntual del Pla General d’Ordenació Urbana a l’àmbit del cementiri municipal. 

A l’acord de Ple i a l’edicte publicat al BOP consta l’abast d’aquesta suspensió. Pel que fa a l’àmbit territorial de la suspensió, està grafiat en el plànol que delimita la zona. 

El període de la suspensió és de dos anys, finalitza el 15 de setembre de 2023.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona