CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Projectes municipals > Medi Ambient > Mapes de soroll i mapa de capacitat acústica

Mapes de soroll i mapa de capacitat acústica

El mapa de soroll és una representació gràfica, sobre plànol, de la situació acústica de Montornès del Vallès. Constitueix una eina bàsica de gestió ambiental, ja que la informació que conté és aplicable als camps d’urbanisme, transports, neteja, medi ambient, cultura i esbarjo, entre d’altres.

La realització dels mapes de soroll, doncs, comporta el coneixement dels nivells d’immissió sonora i la identificació de les fonts de soroll més importants i és una eina per realitzar el mapa de capacitat acústica on es classifiquen les zones d’un municipi segons el seu ús predominat de sòl i la seva sensibilitat acústica i, per tant, permeten la gestió del soroll urbà. Les zones de sensibilitat acústica, són definides segons si en la zona hi ha un predomini de l’ús del sòl: residencial, industrial, recreatiu-espectacles, docent, cultural, sanitari, espais naturals, entre altres.

El mapa de capacitat acústica constitueix una base per definir programes d'actuació, prevenció, informació, conscienciació, determinació de zones urbanitzables, zones de soroll (si cal), i per definir els nivells de soroll màxims admissibles en el territori i, en conseqüència, regular els problemes de contaminació acústica.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona