CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Projectes municipals > Igualtat > Protocol per l'abordatge integral de la violència masclista

Protocol per l'abordatge integral de la violència masclista

Al novembre de 2013 es va aprovar pel Ple de la corporació i es va presentar públicament el Protocol municipal d’abordatge de la violència masclista. La revisió del document ha servit per adaptar-lo a la realitat actual i plantejar l’abordatge integral de la problemàtica. El Protocol integra, entre d’altres aspectes, una amplia definició de violència per recollir-ne manifestacions com la de tipus econòmic i la sexual, així com els diversos àmbits on pot tenir lloc. També es planteja l’abordatge de la problemàtica des de la prevenció, la sensibilització social i la detecció de la violència masclista fins a l’atenció, l’assistència, la protecció i la recuperació de les dones.

El document ha estat elaborat, de forma conjunta, per professionals de la regidoria d’Igualtat, del departament de Benestar Social, de la Policia Local, del Centre d'Atenció Primària, i de Mossos d’Esquadra.

Campanya contra la violència envers les dones
Campanya contra la violència envers les dones

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona