CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Projectes municipals > Igualtat > Pla d'Igualtat per a la ciutadania

Pla d'Igualtat per a la ciutadania

El Ple de l'Ajuntament de Montornès del Vallès va aprovar en la sessió plenària del 6 de juliol de 2017, el segon Pla d’Igualtat de gènere de Montornès, un document elaborat a partir de la tasca de personal polític i tècnic de l’Ajuntament, el suport de la Diputació i les aportacions del veïnat i entitats a través d’un procés de participació ciutadana. El document dona continuïtat, aprovat l'any 2012 i tindrà vigència fins a l'any 2020.

El Pla inclou sis línies estratègiques orientades a incrementar el compromís per la igualtat, lluitar contra la violència masclista, incentivar el lideratge i la participació de les dones en tots els àmbits i tendir a l’equiparació de drets i a la millora de la qualitat de vida. 

En total hi ha 44 accions que es desenvoluparan a Montornès, entre les quals hi ha l'ampliació del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) amb tres noves prestacions: l’atenció psicològica infantil, l’atenció psicològica a les dones i l’atenció jurídica. També s’ha creat un servei per a la diversitat afectiva i sexual amb l’objectiu de promocionar els drets de les persones sigui quina sigui la seva condició sexual.

II Pla d'Igualtat de Montornès
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona