CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Joves amb titulació acadèmica i empreses de l’entorn, en contacte a través de la “Dimensió Sociolaboral”

Joves amb titulació acadèmica i empreses de l’entorn, en contacte a través de la “Dimensió Sociolaboral”

28/10/2022

Les xerrades entre les empreses i els joves d’entre 16 i 29 anys continuen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Centre. A les trobades es tracten qüestions com les competències clau en el mercat laboral i els processos de selecció. Des del juliol de l’any passat el programa de foment de l’ocupació juvenil “Dimensió Sociolaboral” ha atès més de 240 persones.

El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament continua dinamitzant accions formatives dins del programa de foment de l’ocupació juvenil “Dimensió Sociolaboral”, adreçat a joves del poble que tenen entre 16 i 29 anys.

Dins del projecte hi ha un itinerari per a persones que han finalitzat els estudis postobligatoris de Batxillerat, cicles formatius o certificats de professionalitat, així com titulacions de graus universitaris. Per a aquest mòdul ja han passat un total de 106 joves i actualment el segueixen una quinzena.

Un dels mòduls d’aquest itinerari és l’apropament del jovent al món laboral. Per fer-ho, empreses de l’entorn ofereixen xerrades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Centre en què expliquen com funcionen els processos de selecció, les proves que duen a terme o les competències que tenen més en compte. Aquest dijous els i les joves han pogut conversar amb Patrícia Rodríguez i José Luis Álvarez, de TI Fluid Systems, i amb Fanny Pajarón i Alberto Leandro, de Cobega.

En conjunt, es tracta de 84 hores de formació teòrica i pràctica perquè els i les participants desenvolupin i adquireixin competències clau en el mercat laboral i habilitats socials a través de l’expressió corporal i la pràctica de l’anglès, entre altres aspectes.

Des del juliol de l’any passat, el programa de foment de l’ocupació juvenil “Dimensió Sociolaboral” ha atès un total de 242 joves que han rebut orientació laboral individualitzada, acompanyament en la recerca de feina i formació. D’aquests, 136 tenien baixa qualificació i poca experiència laboral.

Arxivat a: Joventut, Ocupació
Xerrada amb Fanny Pajarón i Alberto Leandro, de Cobega.
Xerrada amb Patrícia Rodríguez i José Luis Álvarez, de TI Fluid Systems.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona