CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les obres del tercer ascensor de Les Vernedes, en marxa

Les obres del tercer ascensor de Les Vernedes, en marxa

14/06/2023

El nou ascensor facilitarà l’accessibilitat a les grades del pavelló esportiu. Els treballs compten amb una subvenció dels Fons Europeus Next Generation per al foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania.

Aquests dies es duen a terme les obres d’instal·lació d’un nou ascensor a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. És el tercer que s’instal·la amb els Fons Europeus Next Generation per al foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania.

L’any passat ja es va dotar el complex d’un ascensor que permet l’accés al pis superior de l’edifici des de la recepció i d’un altre ubicat a les grades del camp de futbol i la pista d’atletisme. El nou elevador que s’està construint estarà situat a l’exterior de la façana principal del pavelló i permetrà accedir a les grades.  

El total de la subvenció rebuda és de 83.285,40 €, dels quals 30.000 € estan destinats a aquest ascensor. L’import total de les obres és de 46.003,24 €. Els treballs van a càrrec de l’empresa B28 construccions. La durada prevista de l’obra, incloent la instal·lació de la maquinària, és de tres mesos.

Arxivat a: Esports, Territori
Obres de construcció del tercer ascensor a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona