CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès aconsegueix un ajut dels Fons Next Generation per millorar l’accessibilitat a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes

Montornès aconsegueix un ajut dels Fons Next Generation per millorar l’accessibilitat a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes

28/12/2022

La subvenció, de més de 83.000 euros, ajudarà a finançar la instal·lació de tres ascensors: un al complex esportiu, un altre a les grades del camp de futbol i la pista d’atletisme, i un darrer al pavelló. Els dos primers elevadors ja estan en funcionament.

L’Ajuntament de Montornès ha rebut una subvenció de 83.285,40 euros dels Fons Europeus Next Generation per al foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania.

El projecte de Montornès preveia la construcció de tres ascensors per facilitar l’accés a les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal. Concretament, a les grades del pavelló, al pis superior del complex esportiu i a les grades del camp de futbol i la pista d’atletisme. Els dos darrers elevadors ja estan en funcionament, mentre que les obres per al del pavelló començaran el proper any.

L’import de l’ascensor per accedir a les grades del camp de futbol i de la pista d’atletisme ha estat de 28.919 euros i el del CEM de 35.556,33 euros. La tercera instal·lació, la que es farà al pavelló, té un cost de 46.003,34 euros.

A finals d’estiu, l’Ajuntament també va rebre fons Next Generation per a la rehabilitació d’edificis i per a la millora energètica de l’Escola Sant Sadurní.

Arxivat a: Esports, Territori
Ascensor instal·lat al CEM Les Vernedes.
Ascensor instal·lat a la pista d'atletisme i el camp de futbol.
Ascensor instal·lat a la pista d'atletisme i el camp de futbol.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona