CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El CEM Les Vernedes acull la segona Taula Oberta de l’any

El CEM Les Vernedes acull la segona Taula Oberta de l’any

30/12/2022

A la segona trobada d’aquest 2022 s’han abordat qüestions com la recuperació progressiva de persones abonades fins arribar als nivells de 2019, el grau de satisfacció d’usuaris i usuàries, o les propostes d’adaptació de l’horari de l’equipament i de reforma de la sala de fitness.

Persones usuàries, professionals del CEM Les Vernedes i representants municipals s’han retrobat al complex per participar en la segona Taula Oberta de l’any. La primera va tenir lloc el febrer.

Es tracta d’un espai creat el 2019 a partir d’una proposta dels departaments municipals d’Esports i Participació Ciutadana que permet les persones usuàries aportar impressions i propostes sobre el funcionament de l’equipament.

A la darrera trobada, celebrada en els darrers dies, s’han tractat temes com la recuperació del número de persones usuàries a nivells pre-pandèmia. A mitjans de desembre la xifra se situava en 2.265 persones, comparable a les 2.230 que hi havia a finals de 2019. Bona part de les inscripcions realitzades en els darrers mesos han estat fruit de la promoció de matrícula gratuïta llançada l’octubre.

També es va analitzar el grau de satisfacció de les persones usuàries durant l’any. A través de sistemes com els dispositius electrònics instal·lats a l’equipament a finals de febrer, s’ha constatat que hi ha hagut una millora del servei i que les valoracions sempre estan per sobre del 70 %.

Els membres de la Taula Oberta també han debatut sobre els dos segells de qualitat que el Complex Esportiu Municipal Les Vernedes ha obtingut recentment de la mà del Col·legi Professional de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya, i han conegut el balanç del Casal de Vacances, així com les properes inversions.

Més millores a la vista

A la segona Taula Oberta d’aquest any, les persones que en formen part han rebut informació sobre dues propostes previstes per a la millora del funcionament del CEM Les Vernedes. La primera és un estudi per adaptar l’horari de l’equipament amb l’objectiu de fer-lo més sostenible i optimitzar els recursos humans. La segona se centra en la reforma de la sala de fitness, una qüestió que tant l’Ajuntament com les persones abonades consideren necessària. S’ha previst dur a terme un procés participatiu per consultar els usuaris i les usuàries sobre aquesta qüestió.

Arxivat a: Esports
Segona Taula Oberta de l'any al CEM Les Vernedes.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona