CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les instal·lacions del CEM Les Vernedes i la gestió esportiva municipal obtenen els segells de qualitat del sistema esportiu català

Les instal·lacions del CEM Les Vernedes i la gestió esportiva municipal obtenen els segells de qualitat del sistema esportiu català

25/11/2022

El reconeixement, que atorga el Col·legi Professional de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya, posa en valor el treball realitzat durant els darrers anys per aconseguir unes instal·lacions esportives públiques de qualitat i la gestió municipal que es fa de l’esport a Montornès.

Aquest dijous s’ha dut a terme la gala de lliurament de segells de qualitat que atorga el Col·legi Professional de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC).

Durant els darrers mesos, les instal·lacions del CEM Les Vernedes i la gestió esportiva municipal s’han sotmès i han superat els estrictes estàndards de qualitat determinats per dues auditories. 

El resultat ha estat l’obtenció dels segells de qualitat tant per a les instal·lacions esportives del CEM Les Vernedes com per a la gestió esportiva que es duu a terme en l’àmbit municipal. Entre els indicadors avaluats hi ha el tipus del serveis, la qualificació i perfil de l’equip professional, i el treball realitzat  per garantir i protegir la salut i el benestar de les persones. 

L’obtenció del segell també implica l’adhesió al moviment Q-Esport, que duu implícit el compromís de contribuir a la millora del sistema esportiu català. 

L’alcalde, José A. Montero, el regidor d'esports, Juan José Fernández, acompanyats per la Cap de l'Àrea de Ciutadania, Marta Pérez, la directora del CEM Les Vernedes, Esther Querol, i el tècnic d'esports Josep Ma. Rosas, han rebut els segells en nom del municipi. L'alcalde, a més, ha participat en una taula rodona compartint experiències amb representants d’altres ens i organismes, també reconeguts amb segells de qualitat en diverses categories.

Arxivat a: Esports
Els representants de Montornès a la Gala de lliurament dels segells de qualitat COPLEFC
Un moment de la gala de lliurament dels segells de qualitat COPLEFC
Intervenció de l'alcalde a la taula rodona
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona