CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Taula Oberta del CEM Les Vernedes, de nou en funcionament

La Taula Oberta del CEM Les Vernedes, de nou en funcionament

15/02/2022

Persones usuàries i representants municipals s’han retrobat a l’equipament per reprendre les reunions de l’espai participatiu del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes. A la sessió s’ha presentat el nou sistema de valoració de la satisfacció dels usuaris i usuàries del CEM, que consistirà en uns dispositius electrònics que entraran en funcionament en els propers dies.

El CEM Les Vernedes ha recuperat la Taula Oberta, un espai de participació que permet a les persones usuàries donar la seva visió sobre l’equipament i fer propostes.

La taula va néixer el 2019 a partir d’una proposta dels departaments municipals d’Esports i Participació Ciutadana. La darrera trobada va tenir lloc després del primer confinament per la pandèmia, el 25 de juny de 2020, i fins ara no havia estat possible un nou retrobament.

En els darrers dies, els membres de la Taula Oberta s’han reunit per parlar de les properes actuacions previstes al CEM Les Vernedes. Una d’elles és la posada en marxa d’un sistema per valorar la satisfacció de les persones usuàries. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament per millorar la qualitat del servei que s’anirà estenent a altres equipaments.

A la trobada també s’ha plantejat la possibilitat d’avançar l’obertura de les piscines d’estiu a principis de juny, en comptes de 7 dies abans de Sant Joan. L’objectiu és donar un major ús a l’espai tenint en compte les temperatures i els horaris intensius a les escoles.

També, a la reunió s’ha fet balanç de l’impacte de la COVID-19 en els darrers tres anys de funcionament del CEM Les Vernedes, així com de totes les actuacions impulsades per combatre el virus.

A partir de l’abril de 2021 es va iniciar un període de recuperació de persones abonades lent però progressiu. Actualment l’equipament compta amb 1480 abonats i abonades.

Arxivat a: Esports
Reunió de la Taula Oberta del CEM Les Vernedes.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona