CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les persones usuàries del CEM Les Vernedes avaluen el servei

Les persones usuàries del CEM Les Vernedes avaluen el servei

02/03/2022

Aquests dies han entrat en funcionament tres dispositius electrònics que l’Ajuntament ha instal·lat al Complex Esportiu Municipal Les Vernedes perquè les persones que utilitzen els espais puguin deixar la seva opinió. L’objectiu municipal és estendre el sistema a la resta d’equipaments del poble per conèixer la percepció de la ciutadania en relació als serveis que s'hi presten.

Tal com es va anunciar a la darrera reunió de la Taula Oberta del CEM Les Vernedes, recentment l’Ajuntament ha instal·lat tres dispositius electrònics a l’equipament amb l’objectiu que les persones usuàries puguin valorar el grau de satisfacció en relació als serveis que s'hi presten en cada moment.

A la sala de màquines i a una de les sales d’activitats dirigides hi ha una pantalla electrònica que permet als usuaris i usuàries escriure-hi opinions per puntuar l’assessorament que han rebut i la classe que han fet, respectivament. A més, a la sortida hi ha un tercer punt on, a partir de quatre botons, poden expressar la seva satisfacció sobre l’experiència al complex.

Les valoracions arriben directament al personal municipal encarregat de gestionar-les, de manera que es pot conèixer la valoració del funcionament del servei al llarg del dia.

El Consistori ja havia plantejat la possibilitat d’implementar aquest sistema de valoració abans de l’inici de la pandèmia, però no ha estat fins ara que s'ha pogut materialitzar el projecte, després també de la darrera trobada de la Taula Oberta del CEM Les Vernedes.

La intenció municipal és estendre els dispositius a la resta d’equipaments del poble.

Arxivat a: Esports
Pantalla ubicada a la sala de fitness del CEM Les Vernedes.
Dispositiu ubicat al passadís d'accés als vestuaris del CEM Les Vernedes.
Pantalla ubicada a una de les sales d'activitats dirigides del CEM Les Vernedes.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona