CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tot a punt per a la 5a Fira de l’Economia Social i Solidària de Montornès

Tot a punt per a la 5a Fira de l’Economia Social i Solidària de Montornès

02/11/2022

Una xerrada – taller sobre la importància de les cures en les organitzacions donarà el tret de sortida a les activitats de la FESS aquest divendres al matí. El regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, Jordi Delgado, i la representant d’APINDEP i de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental Marta Rodríguez han presentat les propostes aquest migdia a Can Saurina.

La 5a Fira de l’Economia Social i Solidària (FESS) de Montornès arribarà aquest divendres amb el lema “Cuidem-nos per poder cuidar” i amb activitats centrades en les cures. Tot plegat, plantejat des de la perspectiva de projectes comunitaris que pretenen millorar la qualitat de vida de les persones.

La sala multimèdia de Can Saurina ha acollit la presentació de la cinquena edició de la fira aquest migdia. L’acte ha comptat amb les intervencions del regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, Jordi Delgado, i amb Marta Rodríguez, de la cooperativa APINDEP Ronçana, en representació de les entitats promotores de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental.

La importància de les cures en l’àmbit de les organitzacions i l’entorn laboral és el tema central de la primera sessió del programa. La cooperativa Fil a l’agulla oferirà la xerrada – taller divendres, 4 de novembre, d’11 a 13 h, a Can Saurina. Cal inscripció prèvia al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Els dissabtes 5 i 12 de novembre, de 10 a 14 h, la cooperativa Mujeres Pa’lante realitzarà un taller d’autocura per a dones que fan cures al Casal de Cultura. En aquest cas s’han de fer les inscripcions a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

L’acte central de la 5a FESS de Montornès serà el diumenge, 6 de novembre, de 10.30 a 13.30 h, al Centre Infantil Pintor Mir. Durant tot el matí hi haurà diverses ponències a càrrec del coordinador del Servei de Diversitat Funcional de Montornès, Antoni Seuma; la mare d’un infant amb diversitat funcional i participant en el programa “Dones amb Talent”, Eva Rosado; i representants de la cooperativa APINDEP Ronçana. Cal formalitzar les inscripcions al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Mentre duri l’activitat hi haurà un servei d’acollida per a infants a partir de 3 anys, que es pot reservar al mateix correu.

Podeu consultar el detall de la programació a l’arxiu adjunt.

Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
El regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, amb Marta Rodríguez, d'APINDEP, i el seu cuidador.
Un moment de la presentació de la 5a FESS de Montornès.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona