CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 5a FESS Montornès: Jornada sobre el treball de cures i recursos disponibles per a famílies amb membres amb diversitat funcional

5a FESS Montornès: Jornada sobre el treball de cures i recursos disponibles per a famílies amb membres amb diversitat funcional

Dia i hora: diumenge 06/11/2022 a les 10:30

Lloc: Centre Infantil Pintor Mir (pl. de Joaquim Mir, 1)

A través de tres xerrades s’abordaran les experiències de famílies amb fills i filles que tenen diversitat funcional i es plantejaran recursos disponibles des de l'Economia Social i Solidària.

La diversitat funcional en els treballs de cures és el tema central de la jornada matinal que tindrà lloc el 6 de novembre, de 10.30 a 13.30 h, al Centre Infantil Pintor Mir. La proposta forma part de la programació de la 5a Fira de l'Economia Social i Solidària (FESS) de Montornès.

L'acte començarà a les 10.30 h amb la benvinguda i la presentació de la sessió, que anirà seguida, a les 10.45 h, de la xerrada Com acompanyar les persones que cuiden, els recursos davant la diversitat funcional, amb el coordinador del Servei de Diversitat Funcional de Montornès, Antoni Seuma.

Seguidament, a les 11.30 h, la participant en el programa Dones amb Talent i mare d'un infant amb diversitat funcional, Eva Rosado, oferirà la ponència Quan la diversitat funcional arriba a casa: dificultats i reptes.

Per acabar, la cooperativa Apindep Ronçana tancarà la jornada a les 12.30 h amb la conferència El model de suport a la diversitat funcional des de l’Economia Social i Solidària.

Hi haurà servei d'acollida per a infants a partir de 3 anys, prèvia inscripció a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

L'entrada és gratuïta amb inscripció prèvia al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Formativa, Informativa, Pedagògica, Promoció Econòmica, Social, Sociocultural
5a Fira de l'Economia Social i Solidària
5a Fira de l'Economia Social i Solidària

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona