CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’excel·lència acadèmica a Montornès es continua comptant en femení

L’excel·lència acadèmica a Montornès es continua comptant en femení

11/02/2016

Judith Villén, Montserrat Blázquez, Judith Seguer i Laura Iglesias són les guanyadores dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica que atorga l’Ajuntament. En aquesta edició s’han presentat 15 candidatures.

El potencial acadèmic de les estudiants del poble ha tornat a prevaldre en els Premis a l’Excel·lència Acadèmica corresponents al curs 2014-2015. S’hi han presentat 15 candidatures, de les quals 13 són de noies. Judith Villén s’ha endut els 500 euros per la millor nota a l’acabament d’un curs de batxillerat amb un 9,01 punts (més un punt extra de valoració econòmica d’acord amb les bases de la convocatòria). També havia obtingut la millor nota en les proves d’accés a la universitat, però donat que les bases impedeixen concentrar més d’un premi en una mateixa persona, el guardó, dotat també amb 500 euros, ha recaigut en la següent millor posicionada Montserrat Blázquez.

Finalment, hi ha hagut un empat en el Premi a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari, dotat amb 1.000 euros. Laura Iglesias, estudiant de Psicologia a la UB i Judith Seguer, estudiant d’Odontologia també a la UB han obtingut un 9,40. Es dóna la circumstància que Judith Seguer també va obtenir el premi a la millor nota de batxillerat l’any passat amb una qualificació de 9.29.

El tribunal que puntua els Premis a l’Excel·lència Acadèmica està format pels directors dels instituts de secundària, la directora d’una de les escoles del municipi, la tècnica d’educació i l’alcalde, José Montero, que també és el regidor d’Educació.

Durant les sis edicions dels Premis, 16 noies i 2 nois han aconseguit els guardons.

Arxivat a: Ciutadania, Educació
D'esquerra a dreta: Ramon Coma (dtor. inst. Marta Mata); l'alcalde, José A. Montero; Josep Segura (dtor. inst. Vinyes Velles); Laura Iglesias; Judith Seguer i Montserrat Bázquez
Un moment de l'acte, celebrat a l'Ajuntament
Premis a l'Excel·ència Acadèmica
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona