CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocats els VII Premis a l’excel·lència acadèmica

Convocats els VII Premis a l’excel·lència acadèmica

08/03/2017

Fins al 27 de març es poden presentar les sol·licituds per optar als ajuts que convoca l’Ajuntament per reconèixer l’esforç de l’alumnat de batxillerat i universitari amb millors notes.

L’Ajuntament ha obert la setena convocatòria d’ajuts per reconèixer l’esforç i la dedicació de l’alumnat més brillant. Es valorarà les notes obtingudes durant el curs 2015-2016 i es podrà afegir un punt més a la qualificació acadèmica si els ingressos de la unitat familiar de l’alumne no superen els establerts a les bases. 

Com en les darreres convocatòries, els ajuts distingeixen tres apartats: un de 500 euros per a la millor nota a l’acabament del batxillerat, un altre també de 500 euros per a la millor nota de selectivitat i un tercer, de 1.000 euros, per a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari. 

Les sol·licituds es poden presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana fins al 27 de març.

Set edicions reconeixent l’excel·lència

Els ajuts a l’excel·lència acadèmica es convoquen a Montornès des de l’any 2010 per reconèixer l’esforç de l’alumnat amb millors resultats acadèmics del municipi. Fins el moment, els premis han tingut una alta presència femenina. Al llarg de les sis anteriors edicions, han guanyat 16 noies i 2 nois.

L’any passat les premiades van ser Judith Villén per haver obtingut la millor nota de batxillerat, Montserrat Blázquez per la millor nota a la selectivitat i Laura Iglesias i Judith Seguer per la millor nota a l’acabament d’un curs universitari. 

Arxivat a: Educació
Premis a l'excel·lència acadèmica
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona