CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 28a Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca i cursa dels 6 km

28a Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca i cursa dels 6 km

Dia i hora: diumenge 26/03/2023 a les 10:00

Lloc: Sortida: Aparcament del CEM Les Vernedes

El Club Atletisme Montornès celebrarà una nova edició de la Mitja i la Cursa dels 6 km el diumenge 26 de març amb un límit de 1.500 dorsals entre ambdues proves.

Atletes d'arreu del territori tornaran a sumar-se a la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca, que enguany arriba a la 28a edició, i a la cursa dels 6 km.

La Mitja mantindrà el recorregut pel nucli urbà de les quatre poblacions, amb sortida i arribada a l'aparcament del CEM Les Vernedes. Les dues proves començaran a les 10 h. 

Per cada inscrit/a, Henkel donarà 1 euro a la Creu Roja de Granollers, i per cada fotografia a la carpa de la iniciativa Movimiento Piu n'afegirà un altre per a programes socials a la comarca.

Les persones que vulguin adquirir el seu dorsal per a la Mitja o la cursa dels 6 km poden adreçar-se al web de l’esdeveniment. El preu de la inscripció és de 18 euros per a esportistes federats/des i de 20 euros per als/les que no ho estan. El dorsal inclou un lot de productes Henkel i una samarreta tècnica. Enguany es recuperen serveis que l’any passat no hi havia, com l’espai lúdic per a infants, la zona de massatges i el menjar de pasta. 

Des del 17 de gener, una desena de persones se sumen als entrenaments per la igualtat que el Club Atletisme Montornès i la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament organitzen per a dones i homes que vulguin córrer la cursa dels 6 km.

Les sessions tenen lloc els dimarts i els dijous de 17.30 a 18.30 h a les pistes municipals d'atletisme. Les inscripcions tenen un preu de 19 euros i inclouen el dorsal per a la cursa. Els formularis per apuntar-s’hi estan disponibles a les oficines del club i a diversos equipaments municipals.

Arxivat a: Esportiva
Imatge de l'activitat.
Imatge de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona