CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obertes les inscripcions per córrer la 28a Mitja Marató Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca

Obertes les inscripcions per córrer la 28a Mitja Marató Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca

01/02/2023

El Club Atletisme Montornès celebrarà una nova edició de la Mitja i la Cursa dels 6 km el diumenge 26 de març amb un límit de 1.500 dorsals entre ambdues proves. Les inscripcions estan disponibles al web mitjamontornes.com. Enguany també es recupera la Mini Marató, que tindrà lloc el dia d’abans.

La Mitja Marató Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca va recuperant l’esperit i els serveis de les edicions prèvies a la pandèmia.

El diumenge 26 de març, a les 10 h, se celebrarà l’edició número 28 de la Mitja i la Cursa dels 6 km. Igual que l’any passat, es mantindrà un límit de 1.500 dorsals entre ambdues proves. La sortida i l’arribada tornarà a ser a l’aparcament del CEM Les Vernedes.

Enguany el Club Atletisme Montornès recuperarà serveis que l’any passat no va poder oferir, com l’espai lúdic per a infants, la zona de massatges i el menjar de pasta.

La Mitja mantindrà el recorregut pel nucli urbà de les quatre poblacions, així com la col·laboració amb entitats socials i accions centrades en el medi ambient i la sostenibilitat. Per cada inscrit/a, Henkel destinarà 1 € a la Creu Roja de Granollers. A més, s’hi afegirà 1 € més per cada fotografia realitzada a l’stand de la iniciativa Movimiento Piu.

Els dorsals, disponibles al web mitjamontornes.com, tenen un preu de 18 € per a esportistes federats/des i de 20 € per a aquells/es que no ho estan. Les persones inscrites rebran un lot de productes Henkel i una samarreta tècnica.

Torna la Mini!

Una altra de les novetats d’aquest any és la recuperació de la Mini Solidària, que arribarà a la seva 13a edició el dissabte 25 de març a la tarda. La darrera vegada que es va fer va ser el 2019.

L’organització mantindrà el recorregut pels voltants de la plaça de Pau Picasso i també destinarà part de la recaptació a la Creu Roja de Granollers. Hi podran participar nens i nenes que hagin nascut entre 2010 i 2019. Properament s’obriran les inscripcions per a la cursa.

Un any més, corrent per la igualtat

Amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport i el compromís de dones i homes amb la igualtat de gènere, la regidoria de Polítiques d’Igualtat i el Club Atletisme Montornès tornen a organitzar els entrenaments preparatoris per a la Cursa dels 6 km.

Des del 17 de gener i fins al 25 de març, un grup de persones s’entrenen els dimarts i els dijous, de 17.30 a 18.30 h, a les pistes municipals d’atletisme. Les sessions compten amb el guiatge d’entrenadors especialitzats. Per apuntar-se als entrenaments cal emplenar el full d’inscripció que hi ha a les oficines del club, al CEM Les Vernedes, al Casal de Cultura i a les oficines d’atenció ciutadana i lliurar-lo abans del 28 de febrer.

El preu de l’activitat és de 19 € i inclou la inscripció a la Cursa dels 6 km, el lot de productes i una samarreta.

Arxivat a: Esports
Imatge de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Imatge de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona