CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Club Atletisme Montornès recupera la Mini Marató Solidària quatre anys després de la darrera edició

El Club Atletisme Montornès recupera la Mini Marató Solidària quatre anys després de la darrera edició

23/02/2023

La 13a edició de la cursa infantil de la Mitja tindrà lloc el 25 de març a la tarda, un dia abans de les proves de 21 i 6 km. La Mini està adreçada a infants nascuts/des entre 2010 i 2019. Les inscripcions ja estan disponibles al web mitjamontornes.com i la recaptació anirà a projectes socials de la Creu Roja.

Els nens i les nenes també tindran l’oportunitat de posar a prova la seva velocitat el cap de setmana de la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca.

El 25 de març, a les 17 h, se celebrarà la 13a Mini Solidària, una prova adreçada a infants nascuts/des entre 2010 i 2019. La darrera edició va tenir lloc el 2019.

El circuit començarà i acabarà a la plaça de Pau Picasso i les distàncies variaran segons les categories.

L'organització ha fixat un límit de 500 dorsals. El preu de cada inscripció és de 4 euros i es destinaran els beneficis a projectes socials de la Creu Roja a la comarca. Els i les participants rebran una motxilla ECO i obsequis d'empreses col·laboradores. A més, hi haurà premis per a les tres primeres persones classificades de cada categoria.

L'activitat comptarà amb la col·laboració de l'associació Montornès Animal, que oferirà diversos tallers de manualitats a la mateixa plaça.

Inscripcions a la Mitja i a la Cursa dels 6 km, encara disponibles

Els i les esportistes joves i adults encara poden apuntar-se a la Mitja i a la Cursa dels 6 km del diumenge 26 de març. Igual que l’any passat, es mantindrà un límit de 1.500 dorsals entre ambdues proves. La sortida i l’arribada tornarà a ser a l’aparcament del CEM Les Vernedes.

Els dorsals, disponibles al web mitjamontornes.com, tenen un preu de 18 € per a esportistes federats/des i de 20 € per a aquells/es que no ho estan. Les persones inscrites rebran un lot de productes Henkel i una samarreta tècnica.

Arxivat a: Esports
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona