CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La 28a Mitja Marató, a punt per tornar a omplir els carrers d’esportistes

La 28a Mitja Marató, a punt per tornar a omplir els carrers d’esportistes

16/03/2023

La presentació de la nova edició de la cursa ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda al Centre Cultural de Vilanova del Vallès. Les inscripcions, limitades a 1.500, estaran obertes fins a mitjans de la setmana que ve.

Aquest dimecres a la tarda Vilanova del Vallès ha estat el municipi amfitrió de la presentació de la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca d’enguany, una prova que tindrà lloc el 26 de març.

L’acte va comptar amb la presència dels alcaldes i l’alcaldessa dels quatre municipis: José A. Montero (Montornès), Pere Rodríguez (Montmeló), Yolanda Lorenzo (Vilanova) i Albert Gil (La Roca). A la sessió també hi van assistir la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich; el cap de producció de la planta d'adhesius de Henkel Ibérica, Jaume Anguera; i el president de la Creu Roja de Granollers, Xavier Guàrdia.

A la trobada es va posar en relleu la recuperació de serveis com l’espai lúdic per a infants, la zona de massatges i el menjar de pasta, així com el compromís social i mediambiental del projecte.

El Club Atletisme Montornès va voler retre homenatge al fundador del club Elskekorrenmolt de La Roca del Vallès, Josep Cumí, mort l’any passat.

La presentació també va incloure actuacions musicals dels joves Carla Abraham a la veu i Esteve Martí al piano.

Més enllà de l’esport

Com cada any, la Mitja torna a comprometre’s amb el teixit social del territori i amb la defensa del medi ambient seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 17).

De nou, per cada inscrit/a a la Mitja o a la cursa dels 6 km Henkel Ibérica donarà 1 € a la Creu Roja de Granollers. També n’afegirà un altre per cada fotografia presa a la carpa de la iniciativa Movimiento Piu que hi haurà el 26 de març a la línia de sortida i meta.

Igual que l’any passat, amb el suport de l’associació Montornès Animal, el 2 d’abril es durà a terme una jornada de neteja de l’entorn natural des de l’aparcament del CEM Les Vernedes. La mateixa entitat també col·laborarà amb diversos tallers a la Mini Solidària del 25 de març a la tarda, a la plaça de Pau Picasso.

Els dorsals per córrer la Mitja i la Cursa dels 6 km, disponibles al web mitjamontornes.com, tenen un preu de 18 € per a esportistes federats/des i de 20 € per a aquells/es que no ho estan. Les persones inscrites rebran un lot de productes Henkel i una samarreta tècnica. Els infants nascuts entre 2010 i 2019 poden apuntar-se a la Mini al mateix web. En aquest cas el preu de cada inscripció és de 4. Els i les participants rebran una motxilla ECO i obsequis d'empreses col·laboradores. A més, hi haurà premis per a les tres primeres persones classificades de cada categoria.

Arxivat a: Esports
Foto de família amb els tres alcaldes i l'alcaldessa dels municipis participants, i representants de la Creu Roja de Granollers, el Club Atletisme Montornès, la Federació Catalana d'Atletisme i Henkel Ibérica.
D'esquerra a dreta: Albert Gil (alcalde de La Roca), Yolanda Lorenzo (alcaldessa de Vilanova), José A. Montero (alcalde de Montornès), i Pere Rodríguez (alcalde de Montmeló).
Un moment de l'acte.
Samarretes tècniques i lot de productes inclosos en la inscripció a la Mitja i a la Cursa dels 6 km.
Intervenció de l'alcaldessa de Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo.
Intervenció de la presidenta de la Federació Catalana d'Atletisme, Mercè Rosich.
Homenatge a Josep Cumí, fundador del club Elskekorrenmolt.
Actuació musical a càrrec de Carla Abraham i Esteve Martí.
Aperitiu a l'entrada del Centre Cultural de Vilanova del Vallès.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona