CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > La Remençada: El Gran Musical Històric del Vallès

La Remençada: El Gran Musical Històric del Vallès

Dia i hora: dissabte 29/05/2021 a les 17:00

Lloc: Teatre Margarida Xirgu

Remences i soldats tornen a la vida amb la representació de la setena edició del musical, que enguany tindrà lloc al Teatre Margarida Xirgu en format reduït i en dos dies.

Després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia de la Covid-19, La Remençada. El Gran Musical Històric del Vallès torna als escenaris en la seva setena edició. Enguany ho farà els dies 29 i 30 de maig en un espai tancat, al Teatre Margarida Xirgu, i amb una versió reduïda.

En aquesta ocasió al voltant de 20 actors i actrius representaran una tria d’escenes amb un fil conductor per adaptar l’obra a un sol escenari. L’espectacle se centrarà en la història personal del protagonista, el dirigent remença i heroi local Bartomeu Sala.

Els i les intèrprets han hagut de passar tests d’antígens durant els assajos i també ho faran en les actuacions com a mesura de protecció. 

L’esdeveniment va ser concebut pel seu ideòleg, Xavier Bertran, l'any 2014 com un musical inèdit per ser representat de forma itinerant pels carrers de Montornès i interpretat per veïns del poble. També és el veïnat qui, de forma voluntària, s'ocupa del vestuari, l'escenografia i de tots els aspectes de l'organització.

La música és del compositor Xavier Baurier i la direcció va a càrrec de l'actor i director vallesà Toni Figuera. La Remençada és un musical de gran format sobre un moment rellevant de la història del Vallès i de tot Catalunya: les revoltes dels pagesos de remença catalans contra el feudalisme.

Caldrà reservar les entrades al web entrades.montornes.cat. Per cadascuna es demana un donatiu de 2 euros. L’organització destinarà la recaptació a projectes amb finalitats socials.

Arxivat a: Cultural, Sociocultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona