CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Serveis i tràmits > Serveis > Medi Ambient > Recollida de voluminosos i trastos vells al carrer

Recollida de voluminosos i trastos vells al carrer

És un servei GRATUÏT de recollida porta a porta que es presta els dimarts i divendres de l’any i no cal trucada prèvia per a aquells residus que pel seu volum no es poden portar a la deixalleria.

Com funciona?

1 .- Cada dilluns i dijous al vespre, traieu els mobles o trastos vells al carrer, i deixeu-los, de forma endreçada, a la vorera al costat dels contenidors però no davant, en un lloc ben visible però sense obstaculitzar el pas de vehicles i vianants. Els residus no poden contenir vidre, runes o restes de materials de construcció ni productes químics o contaminants (pintures, vernissos, olis, fluorescents etc.).

2. - Cada dimarts i divendres, el camió de voluminosos passarà a fer la recollida dels trastos vells o de deixalles voluminoses.

A qui s'adreça?

Veïns i veïnes de Montornès que no disposin de mitjans per dur els residus voluminosos a la deixalleria.

L'Ajuntament podrà sancionar els comportaments incívics d'acord amb l'Ordenança municipal de regulació dels residus a la via pública.

Recollida de voluminosos - 2022
Recollida de voluminosos - 2022

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona