CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Serveis i tràmits > Serveis > Igualtat > Servei per a la diversitat afectiva i sexual

Servei per a la diversitat afectiva i sexual

El Servei per a la diversitat afectiva i sexual  és una prestació de servei d’atenció integral, de qualitat i de proximitat adreçat a les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

També és un servei de sensibilització i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent local LGBTI.

El servei ofereix també suport per presentar incidències i denúncies per discriminació per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Quin cost té?

Gratuït

Com es pot accedir al servei?

Amb cita prèvia al telèfon 660 277 470 de dilluns a divendres de 9 a 16 h o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Més informació

Aquest servei es deriva de la  implementació i el compliment de la Llei 11/2014, del 10 d'octubre, per garantir els drets de les lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

A nivell municipal es deriva de la implementació del Pla d’igualtat de gènere 2017-2020 i de la voluntat d’ampliar l’abast de les polítiques d’igualtat al municipi.

.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona