CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Serveis i tràmits > Serveis > Igualtat > Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

És el servei que ofereix atenció especialitzada a les dones, de forma individual i confidencial, en tots els àmbits relacionats amb la seva vida, laboral, social, personal i familiar.

A través d’aquest servei, gratuït i adreçat a totes les dones, especialment a les que pateixen o han patit violència masclista, l’Ajuntament de Montornès pretén contribuir a eradicar les desigualtats i discriminacions vers les dones del municipi en el seu dia a dia.

Actualment el SIAD posa a disposició de les dones els següents serveis:

 • Servei de Primera Acollida. 
  Entrevista inicial per conèixer la necessitat i la demanda de la dona usuària. 
 • Servei d'Assessorament Jurídic
  Consell legal sobre els drets de les dones a nivell general i en casos de dret de família, maltractaments, conflictes de propietats, àmbit laboral, conflictes penals, assetjament sexual, maternitat, matrimoni, parelles de fet, etc. 
 • Servei d'Atenció Psicològica
  Atenció psicològica-terapèutica individual i grupal a les dones que presenten situacions de necessitat o crisi derivades de la seva condició de dona, especialment les que pateixen o han patit violència masclista.. 
 • Servei d’atenció psicològica per a infància i adolescència
  Atenció psicològica i suport emocional per als fills i filles de les usuàries.

Quin cost té?

Gratuït

Com es pot accedir al servei?

Mentre es mantingui la crisi sanitària de la COVID-19, l'atenció es fa de la següent manera:

Telèfon i Whatsapp: 660 277 470
Correu(Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 15 hores 

Els serveis d’atenció psicològica i jurídica es donen de manera telefònica però amb hores concertades de manera prèvia amb aquest telèfon

Telèfons contra la violència masclista

Continuen actius i a ple rendiment els serveis telefònics d’atenció a la violència masclista, que donen cobertura a tot Catalunya. És un recurs que ofereix atenció gratuïtaconfidencial, en 124 idiomes  que proporciona tant informació sobre la violència masclista com mecanismes d’activació dels serveis d’intervenció en cas d’agressió. 

 • Tel. 900 900 120
 • Tel. 016
 • 24 hores, 365 dies

Més informació

Aquest servei es deriva de la implementació del Pla d’igualtat de gènere 2017-2020 i forma part de la Xarxa d’atenció i recuperació integral per a les dones en situacions de violència masclista, un conjunt de serveis específics per a l’atenció integral de la violència establerts per al Llei 5/2008 del dret de les dones a eradicar la violència masclista.

El servei és una acció positiva que busca corregir les desigualtats de gènere i garantir la igualtat real entre dones i homes. A més, és un instrument de dinamització sociocomunitària que, coordinat amb la resta de serveis i actuacions públiques, socials i privades ha d’esdevenir un espai de referència per a les dones del municipi de Montornès del Vallès.

 

.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona